Мексиканський плов
(покроковий рецепт з фото)
Поки країни ближнього зарубіжжя борються за титул "найсмачніший плов", ми подивимося на це блюдо з несподіваного боку. По перше, воно буде вегетаріанським, а по-друге, гострим. Хочете спробувати?
Багатьом з вас буде цікаво дізнатися про те, як приготувати мексиканський плов. Я теж була здивована його існування, але вже встигла полюбити. Якщо ви обожнюєте кухню цієї країни, то рецепт ще більше западёт вам в душу. Він простий, швидкий і яскравий. Підійде і як основне блюдо, і як гарнір під курку.
- Горошок - 100 грам (заморожений)
- Мал - 2, 5 склянки (довгозернистий )
- Овочевий бульйон - 800 мілілітрів (або вода)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Перець халапеньо - 1 штука
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
- Сік лайма - 2 чайних ложки
- Кмин - 0, 5 чайних ложки
- Чилі порошок - 0, 5 чайних ложки
- Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Braai - 3 штуки (гілочки)
1. Перець розріжте, видаліть з нього насіння.
2. Потім його дрібно наріжте, так само поступите з цибулею.
3. Потім в каструлі розігрійте масло. Обсмажте в ньому цибулю з перцем протягом 5 хвилин, помішуючи.
4. Далі всипте промитий і просушений рис, подрібнений часник, а також томатну пасту. Помішуючи, обсмажте інгредієнти разом 3 хвилини.
5. Тепер влийте воду і всипте все приправи. Доведіть до кипіння.
6. Через 20 хвилин варіння додайте горочек і нашатковану кинзу.
7. Посоліть плов до смаку, перемішайте і подавайте. Смачного!