Рецепт Мексиканський плов фото

Мексиканський плов
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі, Бобові, Крупи, Мал, Горох, Довгозерний рис
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гостре, Плов

Поки країни ближнього зарубіжжя борються за титул "найсмачніший плов", ми подивимося на це блюдо з несподіваного боку. По перше, воно буде вегетаріанським, а по-друге, гострим. Хочете спробувати?

Багатьом з вас буде цікаво дізнатися про те, як приготувати мексиканський плов. Я теж була здивована його існування, але вже встигла полюбити. Якщо ви обожнюєте кухню цієї країни, то рецепт ще більше западёт вам в душу. Він простий, швидкий і яскравий. Підійде і як основне блюдо, і як гарнір під курку.

  • Горошок - 100 грам (заморожений)
  • Мал - 2, 5 склянки (довгозернистий )
  • Овочевий бульйон - 800 мілілітрів (або вода)
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Перець халапеньо - 1 штука
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Сік лайма - 2 чайних ложки
  • Кмин - 0, 5 чайних ложки
  • Чилі порошок - 0, 5 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 0, 25 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Braai - 3 штуки (гілочки)
мексиканський плов - фото крок 1
1. Перець розріжте, видаліть з нього насіння.
мексиканський плов - фото крок 2
2. Потім його дрібно наріжте, так само поступите з цибулею.
мексиканський плов - фото крок 3
3. Потім в каструлі розігрійте масло. Обсмажте в ньому цибулю з перцем протягом 5 хвилин, помішуючи.
мексиканський плов - фото крок 4
4. Далі всипте промитий і просушений рис, подрібнений часник, а також томатну пасту. Помішуючи, обсмажте інгредієнти разом 3 хвилини.
мексиканський плов - фото крок 5
5. Тепер влийте воду і всипте все приправи. Доведіть до кипіння.
мексиканський плов - фото крок 6
6. Через 20 хвилин варіння додайте горочек і нашатковану кинзу.
мексиканський плов - фото крок 7
7. Посоліть плов до смаку, перемішайте і подавайте. Смачного!

Схожі рецепти