Майонез за півхвилини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам необхідно дуже швидко додати до страви майонез, а його немає під рукою, вам стане в нагоді цей рецепт! розповім вам, як приготувати майонез за півхвилини: дуже легко, швидко і смачно!
Якщо для заправки салату або для приготування соусу ви не дуже хочете використовувати магазинний майонез, пропоную вам запам'ятати цей рецепт. З його допомогою ви завжди зможете з мінімуму інгредієнтів приготувати якісний, густий і дуже смачний майонез. Більш того, ви зможете додати спеції або зелень, щоб зробити смак майонезу ще більш насиченим! Спробуйте приготувати цей майонез, і вам більше не захочеться купувати його аналог в магазині.
- Рослинна олія - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Лимонний сік - 1 Чайна ложка
- Цукор - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Гірчичний - 1/2 чайних ложки
1. У чаші для блендера змішайте яйце, сіль, цукор, гірчицю і рослинне масло.
2. Почніть збивати все за допомогою погружного блендера. Спочатку акуратно збивайте знизу, поступово піднімаючись вгору. Збивайте півхвилини, поки майонез не стане однорідним і не загусне.
3. В кінці додайте лимонний сік або яблучний оцет. Смачного!