Мариновані рулетики з оселедця
(покроковий рецепт з фото)
Напередодні свят мариновані рулетики з оселедця - відмінний варіант для столу. Готуються вони разом з плавленим сиром і маринованою цибулею у вигляді рулету. Саму оселедець теж краще замаринувати.
Красиві, ситні, дуже смачні і незвичайні мариновані рулетики з оселедця. Таке блюдо прикрасить будь-який святковий стіл або фуршет. Оселедець можна готувати по-різному, і всі страви з неї виходять чудовими. Мариновані рулетики з оселедця готуються з додаванням плавленого сиру і яблука, а також маринованої цибулі: всі інгредієнти ідеально поєднуються між собою. Перед подачею прикрасьте їх зеленню.
- Оселедець - 1 штук
- Цукор - 1 чайних ложок
- Цибуля - 1 штук
- Плавлений сир - 100 грам
- Яблуко - 1 штук
- Хліб - 1 штук
1. Для цих рулетиків нам знадобиться всього кілька інгредієнтів. Якщо знайдете мариноване філе оселедця, можете його використовувати, якщо немає - зробіть самі.
2. Очистіть оселедець і попластуйте її, після чого можете скропити оцтом і розтерти руками по всій поверхні.
3. Покрийте харчовою плівкою і відбийте трохи молотком.
4. В окремому посуді розімніть за допомогою виделки плавлений сир. Це буде наша начинка, а тим часом замаринуйте ріпчасту цибулю.
5. Цибуляу промаринуватися досить буде 10 хвилин. Маринад я вибираю класичний: оцет, сіль і цукор за смаком.
6. На поверхню філе викладіть плавлений сир, натерте яблуко і маринована цибуля.
7. Загорніть філе оселедця за допомогою харчової плівки і притисніть акуратно руками. Надішліть в холодильник на 30 хвилин.
8. Наріжте рулетики, а після цього зніміть харчову плівку.
9. Наріжте хліб кружечками (білий або чорний - на ваш розсуд). Це буде наша основа під рулетики.
10. Викладіть мариновані рулетики з оселедця на блюдо. Можна прикрасити їх зеленню на ваш смак.