Мариновані креветки
(покроковий рецепт з фото)
Коли звичайні варені креветки набридли і хочеться приготувати чогось нового, рекомендую зробити цю смакоту - мариновані креветки. Готувати їх варто на день вперед.
Це легка, апетитна закуска дуже просто готується і виглядає чудово. Усе, що потрібно зробити, це відварити креветки, скласти їх в ємність разом зі спеціями і зеленню. Потім поставити в холодильник і дістати готові креветки перед самим приходом гостей.
- Креветки - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Braai - 1 пучок
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
1. Підготуйте інгредієнти для подальшої готування.
2. Очистіть креветки від панцира і помістіть їх в глибокий контейнер.
3. Приправте креветки сіллю, перцем і подрібненим часником.
4. Помістіть до креветок нарізану цибулю, кінзу і оливкове масло. Перемішайте маринад.
5. Залиште креветки в холодильнику мінімум на 2 годину.