Мариновані грузді зі сметаною
(покроковий рецепт з фото)
Такий чудовий рецепт приготування маринованих груздів зі сметаною не залишить байдужим нікого! ніжні, хрусткі, в витонченому доповненні сметани, і зелену цибулю - приголомшлива закуска до свята!
Такий рецепт маринованих груздів зі сметаною в домашніх умовах робиться просто і швидко, а вже до цього салатик я щиро прикипіла всією душею - всього тут в міру, відмінне поєднання гіркуватого смаку грибів з найніжнішим смаком сметани. Спробуйте і ви цей простий рецепт маринованих груздів зі сметаною!
- Грузді - 500 грам
- Крем - 200 грам
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Грузді (солоні або мариновані, або консервовані) промиваємо, відціджуємо від маринаду і дрібно нарізаємо.
2. Додамо сметану, але так, щоб гриби в ній не зовсім вже "тонули" .
3. Часник подрібнюємо і додаємо разом з сіллю, перцем і спеціями. Цибулю ріжемо півкільцями, можна трохи перед цим його промаринувати.
4. Ретельно перемішати, посипаємо зеленню і подаємо. Вуа-ля!