Мариновані гливи за добу
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і простий рецепт маринованих глив за добу - дуже навіть реальна можливість якісно, просто і швидко зробити заготовку на зиму. Та ще й таку смачну, ви тільки спробуйте!
Впевнена, всім любителям грибочків такий рецепт приготування маринованих глив за добу сподобається! Адже гриби не втрачають своєї соковитості і особливого свіжого лісового аромату, так як мало маринуються. Але при цьому, повністю готові до вживання! Так що розповідаю, як зробити мариновані гливи за добу!
- Гливи - 1 кілограм
- Вода - 600 мілілітрів
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 4 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Перець горошком - 6 штук
- Гвоздика - 6 штук
- Кріп (стебла сушені) - 3 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
1. Підготуємо інгредієнти.
2. Гливи моєму і зрізаємо з грона.
3. Гриби перекладаємо в каструлю, заливаємо водою, додаємо всі прянощі.
4. Коли вода закипить, додамо оцет і варимо ще 25 хвилин на середньому вогні. Знімаємо з вогню і охолоджуємо.
5. Трохи остиглі гриби перекладаємо в банку. Розсіл повинен трохи покривати гриби. Зверху в кожну баночку наливаємо рослинне масло (1 ст.Л.), поміщаємо в холодильник - і на наступний день гриби готові!