Рецепт Мариновані гливи за добу фото

Мариновані гливи за добу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби
Вегетаріанське харчування
На обід
Заготовки, Маринування

Швидкий і простий рецепт маринованих глив за добу - дуже навіть реальна можливість якісно, просто і швидко зробити заготовку на зиму. Та ще й таку смачну, ви тільки спробуйте!

Впевнена, всім любителям грибочків такий рецепт приготування маринованих глив за добу сподобається! Адже гриби не втрачають своєї соковитості і особливого свіжого лісового аромату, так як мало маринуються. Але при цьому, повністю готові до вживання! Так що розповідаю, як зробити мариновані гливи за добу!

  • Гливи - 1 кілограм
  • Вода - 600 мілілітрів
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Оцет - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Перець горошком - 6 штук
  • Гвоздика - 6 штук
  • Кріп (стебла сушені) - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
мариновані гливи за добу - фото крок 1
1. Підготуємо інгредієнти.
мариновані гливи за добу - фото крок 2
2. Гливи моєму і зрізаємо з грона.
мариновані гливи за добу - фото крок 3
3. Гриби перекладаємо в каструлю, заливаємо водою, додаємо всі прянощі.
мариновані гливи за добу - фото крок 4
4. Коли вода закипить, додамо оцет і варимо ще 25 хвилин на середньому вогні. Знімаємо з вогню і охолоджуємо.
мариновані гливи за добу - фото крок 5
5. Трохи остиглі гриби перекладаємо в банку. Розсіл повинен трохи покривати гриби. Зверху в кожну баночку наливаємо рослинне масло (1 ст.Л.), поміщаємо в холодильник - і на наступний день гриби готові!

Схожі рецепти