Капуста, маринована за добу
(покроковий рецепт з фото)
Часто не вистачає часу для приготування багатьох страв, але мало хто знає, що такі традиційні страви, як мариновану капусту, можна приготувати набагато швидше звичайного. Тут ви дізнаєтеся, як.
Настійно рекомендую вам дізнатися, як приготувати капусту, мариновану за добу, адже цей рецепт є справжнім порятунком, якщо у вас немає достатньо часу для приготування маринованої капусти за традиційним рецептом. Обов'язково додайте до капусти морква і перець, так вона стане смачніше і ароматні. Для рецепта рекомендую брати яблучний оцет. Готову капусту подавайте охолодженої, прикрасивши петрушкою або кропом.
- Капуста - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Цукор - 100 грам
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Оцет - 6, 5 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
1. Для початку доведіть до кипіння 0, 5 літра води. Капусту нашаткуйте, додайте до неї терту моркву і нарізану тонкою соломкою болгарський перець. Часник наріжте пластинками і додайте до капусти, добре перемішайте.
2. Приготуйте маринад: в киплячу воду додайте цукор, сіль, оцет, рослинне масло і добре перемішайте. Зніміть маринад з вогню і дайте йому злегка охолонути.
3. Залийте маринадом капусту і утрамбуйте її. Накрийте миску кришкою або харчовою плівкою і залиште при кімнатній температурі на ніч. Смачного!