Рецепт Мариновані маслюки за добу фото

Мариновані маслюки за добу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Гриби , Масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 2
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Замаринувати маслюки за один день - немає проблем! Все робиться дуже просто і без всяких складнощів. Сьогодні маринуємо, завтра накриваємо на стіл і ставимо тарілочку з маринованими маслятами!

Опис приготування:

Це простий рецепт приготування маринованих маслюків за добу. Баночки з маринованими маслятами зберігаються в холодильнику або в будь-якому прохолодному приміщенні. Гриби будуть готові вже через добу. Мариновані маслюки подаються з зеленню і ріпчастою цибулею, порізаним півкільцями. Хай щастить!

  • Масло - 5 кілограм
  • Вода - 1 літр
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Гвоздика - 1 штука
  • Оцет - 1 Ст. Ложка (з 1 літр)
мариновані маслюки за добу - фото крок 1
Гриби треба ретельно почистити, прибрати плівки і промити. Також маслюки заливають водою, щоб увесь бруд осіла на дні, воду слід міняти кілька разів.
мариновані маслюки за добу - фото крок 2
Відваріть гриби в підсоленій воді 15 хвилин.
мариновані маслюки за добу - фото крок 3
Простерилизуйте баночки і кришки для закачування.
мариновані маслюки за добу - фото крок 4
Готуємо маринад. У киплячу воду додайте: сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист, гвоздику. Маринад кип'ятимо 5 хвилин, в самому кінці додайте оцет. Помістіть гриби в банки і залийте маринадом.
мариновані маслюки за добу - фото крок 5
Баночки закриваємо і перевертаємо до повного охолодження. На наступний день, маслюки готові до вживання! Смачного!

Схожі рецепти