Мариновані маслюки за добу
(покроковий рецепт з фото)
Замаринувати маслюки за один день - немає проблем! Все робиться дуже просто і без всяких складнощів. Сьогодні маринуємо, завтра накриваємо на стіл і ставимо тарілочку з маринованими маслятами!
Це простий рецепт приготування маринованих маслюків за добу. Баночки з маринованими маслятами зберігаються в холодильнику або в будь-якому прохолодному приміщенні. Гриби будуть готові вже через добу. Мариновані маслюки подаються з зеленню і ріпчастою цибулею, порізаним півкільцями. Хай щастить!
- Масло - 5 кілограм
- Вода - 1 літр
- Сіль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Гвоздика - 1 штука
- Оцет - 1 Ст. Ложка (з 1 літр)
Гриби треба ретельно почистити, прибрати плівки і промити. Також маслюки заливають водою, щоб увесь бруд осіла на дні, воду слід міняти кілька разів.
Відваріть гриби в підсоленій воді 15 хвилин.
Простерилизуйте баночки і кришки для закачування.
Готуємо маринад. У киплячу воду додайте: сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист, гвоздику. Маринад кип'ятимо 5 хвилин, в самому кінці додайте оцет. Помістіть гриби в банки і залийте маринадом.
Баночки закриваємо і перевертаємо до повного охолодження. На наступний день, маслюки готові до вживання! Смачного!