Рецепт Маринована слива «угорка» фото

Маринована слива «угорка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Слива
Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

З сливи сорту "угорка" можна приготувати чудову заготовку на зиму. Солодка синя слива доведеться кожному до смаку. Беріть рецепт на замітку!

Мариновані сливи - це завжди смачно і незвично, а якщо вам попадеться сорт "угорка", то обов'язково закатати таку зливу на зиму. Маринована слива - це пряне частування для всієї родини. Будемо використовувати в якості приправи корицю і гвоздику. Вийде незвично і пікантно!

  • Плам "угорка" - 500 грам
  • Вода - 500 грам
  • Цукор - 100 грам
  • Оцет 9% - 35 грам
  • Гвоздика - 2-3 штук
  • Кориця мелена - 1/3 чайних ложки
маринована слива
Підготуйте інгредієнти для приготування смачної маринованої сливи "угорка" .
маринована слива
Зливи промийте. Викладіть в чисті і простерилізовані банки.
маринована слива
Залийте сливи окропом і залиште під кришкою на 15-20 хвилин, щоб виділився сік.
маринована слива
Злийте рідину з банки. Всипте цукор і повторно закип'ятіть.
маринована слива
Всипте корицю і гвоздику.
маринована слива
Варіть пряний маринад 2-3 хвилини, влийте оцет і зніміть відразу з вогню.
маринована слива
Залийте сливи гарячим маринадом.
маринована слива
Закрутіть банки кришками і дайте повністю охолонути під ковдрою.
маринована слива
Вихід заготовки - 2 банки по 300 грам. Смачного!

Схожі рецепти