Рецепт Маринована угорка фото

Маринована угорка
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Слива
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На природу
Заготовки, Консервація

Смачне частування на зиму - маринована угорка - стане вашою улюбленою заготівлею. Зливи виходять пікантними і ароматними.

Маринована угорка - відмінна заміна всім солодощів. Зливи в пряному сиропі виходять смачними і ароматними, получше магазинних цукерок та інших десертів.

  • Плам"ugorka" - 350 грам
  • Цукор - 20 грам
  • Вода - 200 грам
  • Перець горошком - 3-4 штук
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Гвоздика - 2 штуки
  • Оцет 9% - 0, 5 Ст. Ложки
маринована угорка - фото крок 1
Підготуйте продукти за списком.
маринована угорка - фото крок 2
Наповніть чисту банку спеціями: покладіть лавровий лист, перець горошком і гвоздику.
маринована угорка - фото крок 3
Вимийте сливи і складіть в банку.
маринована угорка - фото крок 4
Закип'ятіть воду для маринаду і залийте сливи. Залиште під кришкою на 20 хвилин.
маринована угорка - фото крок 5
Злийте маринад в миску або каструлю, колір став насиченим, сливи віддали сік. Закип'ятіть маринад і додайте цукор, влийте оцет, розмішайте, маринад готовий.
маринована угорка - фото крок 6
Повторно залийте сливи гарячим маринадом.
маринована угорка - фото крок 7
Засукайте і дайте охолонути під ковдрою. Вихід заготовки - 1 банка об'ємом 0, 5 L. Смачного!

Схожі рецепти