Маринована угорка
(покроковий рецепт з фото)
Смачне частування на зиму - маринована угорка - стане вашою улюбленою заготівлею. Зливи виходять пікантними і ароматними.
Маринована угорка - відмінна заміна всім солодощів. Зливи в пряному сиропі виходять смачними і ароматними, получше магазинних цукерок та інших десертів.
- Плам"ugorka" - 350 грам
- Цукор - 20 грам
- Вода - 200 грам
- Перець горошком - 3-4 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Гвоздика - 2 штуки
- Оцет 9% - 0, 5 Ст. Ложки
Підготуйте продукти за списком.
Наповніть чисту банку спеціями: покладіть лавровий лист, перець горошком і гвоздику.
Вимийте сливи і складіть в банку.
Закип'ятіть воду для маринаду і залийте сливи. Залиште під кришкою на 20 хвилин.
Злийте маринад в миску або каструлю, колір став насиченим, сливи віддали сік. Закип'ятіть маринад і додайте цукор, влийте оцет, розмішайте, маринад готовий.
Повторно залийте сливи гарячим маринадом.
Засукайте і дайте охолонути під ковдрою. Вихід заготовки - 1 банка об'ємом 0, 5 L. Смачного!