Рецепт «п'яна» слива на зиму фото

«п'яна» слива на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Слива
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Солодке , Заготовки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви хочете здивувати в зиязикай день своїх гостей, то неодмінно приготуйте"п'яну" басейн. Цей десерт відмінно підходить для дружніх жіночих посиденьок або послужить відмінним доповненням до кави.

Опис приготування:

Щоб десерт вас не розчарував, виберіть стиглу, але тверду сливу. Не тримайте на вогні більше зазначеного часу. Плоди не повинні бути сильно м'якими.

  • Слива - 1 кілограм
  • Цукор - 500 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Коньяк - 120 мілілітрів
& Quot; П'яна
Підготуйте необхідні інгредієнти.
& Quot; П'яна
У широку каструлю налийте воду, насипте цукор. Прогрійте до розчинення цукру, не кип'ятіть.
& Quot; П'яна
Slivu відділи kostochek. Якщо плоди великі, розріжте на четвертинки. Більш дрібну сливу розділіть на дві половинки.
& Quot; П'яна
Додайте сливу до цукрового сиропу. Перемішайте і поставте на середній вогонь. Після закипання проваріть протягом 5-7 хвилин.
& Quot; П'яна
Зніміть каструлю з вогню.
& Quot; П'яна
У стерилізовані банки розкладіть сливу, без сиропу.
& Quot; П'яна
Гарячий сироп доведіть до кипіння, додайте коньяк, перемішайте і вимкніть вогонь.
& Quot; П'яна
Отриманим сиропом залийте сливу в банках. Закрийте чистими кришками, pereverni і прохолодний. Після приберіть в темне місце.
& Quot; П'яна
Смачних вам заготовок!

Схожі рецепти