«п'яна» слива на зиму
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете здивувати в зиязикай день своїх гостей, то неодмінно приготуйте "п'яну" басейн. Цей десерт відмінно підходить для дружніх жіночих посиденьок або послужить відмінним доповненням до кави.
Щоб десерт вас не розчарував, виберіть стиглу, але тверду сливу. Не тримайте на вогні більше зазначеного часу. Плоди не повинні бути сильно м'якими.
- Слива - 1 кілограм
- Цукор - 500 грам
- Вода - 300 мілілітрів
- Коньяк - 120 мілілітрів
У широку каструлю налийте воду, насипте цукор. Прогрійте до розчинення цукру, не кип'ятіть.
Зніміть каструлю з вогню.
Отриманим сиропом залийте сливу в банках. Закрийте чистими кришками, pereverni і прохолодний. Після приберіть в темне місце.