Слива в шоколаді на зиму

Слива в шоколаді на зиму
Кількість порцій: 1 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Так, так! Смак цього чудового варення зі сливи без кісточок саме шоколадний. А готується воно не складніше, ніж звичайне варення. І заготовити його можна на зиму, варення відмінно зберігається.

опис приготування:

подивіться, як приготувати сливу в шоколаді на зиму. Рецепт досить простий. Ви переконаєтеся в цьому, якщо уважно прочитаєте його і приготуєте це смачні ласощі власноруч. Я готую його в мультиварці в режимі "; Випічка ";. Якщо у вас немає мультиварки, це варення легко приготувати в каструлі з товстим дном.

  • Слива— 1 кілограм
  • цукор— 700 грам
  • шоколад гіркий— 100 грам
Слива в шоколаді на зиму - фото крок 1 Зливи нам знадобляться не перезрілі, пружні. Промийте їх ретельно під проточною водою. розріжте сливи, видаліть з них кісточки.

Слива в шоколаді на зиму - фото крок 2 Засипте їх цукром і залиште на кілька годин, щоб зливу пустила сік. У режимі «Випічка» при відкритій кришці доведіть сливу до кипіння, варіть ще 5 хвилин.

Слива в шоколаді на зиму - фото крок 3 Обов'язково знімайте пінку. вимкніть мультиварку, залиште вміст остигати на 2 годину.

Слива в шоколаді на зиму - фото крок 4 Потім повторіть процедуру: доведіть до кипіння, варите 5 хвилин, вимкніть мультиварку, залиште знову остигати на 2 годину.

Слива в шоколаді на зиму - фото крок 5 Знову доведіть варення до кипіння, provara 5 хвилин, вимкніть і додайте шоколад, поламаний на шматочки, ретельно перемішайте до повного його розчинення.

Слива в шоколаді на зиму - фото крок 6 Розкладіть готове варення по стерильним баночках і закрутіть кришками. Зберігайте в прохолодному місці.

Схожі рецепти

Варення «Слива в шоколаді»

Варення «Слива в шоколаді»

Варення зі сливи з додаванням шоколаду — це незабутній десерт. Також його можна додати в якості начинки в випічку. І важливий момент, варення вариться швидко, як би "; мимохідь ";. опис приготування: Варто зазначити про шоколад. Якщо ви любите виражену солодкість в варення, то вам підійде моло...

читати далі
Маринована слива «угорка»

Маринована слива «угорка»

З сливи сорту "; Угорка" можна приготувати чудову заготовку на зиму. Солодка синя слива доведеться кожному до смаку. Беріть рецепт на замітку! опис приготування: мариновані сливи — це завжди смачно і незвично, а якщо вам попадеться сорт "; Угорка ";, то обов'язково закатати таку зливу на зиму....

читати далі
Маринована слива

Маринована слива

Якось в Туреччині я спробувала цікаву заготовку з банки. Зовнішнім виглядом плоди нагадували маленькі помідори, але не червоні. А смак був схожий на оливки. В результаті виявилося, що це були сливи! опис приготування: Я саме цей рецепт не знайшла, але подібний спробувала. І ви теж можете дізна...

читати далі
Апельсини в шоколаді

Апельсини в шоколаді

Пропоную вам дізнатися, як приготувати апельсини в шоколаді, дуже красивий і оригінальний десерт, який стане прикрасою будь-якого столу. Поєднання апельсина з шоколадом дійсно чудово! опис приготування: Пропоную вам дуже цікавий рецепт ароматної солодощі! Приготувати такий десерт не важко, а в...

читати далі
Арахіс в шоколаді

Арахіс в шоколаді

Як натурального домашнього ласощі пропоную вам відмінний варіант, як зробити арахіс в шоколаді. Дуже смачно, а головне — зовсім нескладно. опис приготування: Це приголомшливий варіант десерту для всіх любителів солодкого. Використовувати в рецепт приготування арахісу в шоколаді можна найнеспод...

читати далі