Маринована скумбрія в банку
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви не довіряєте якості купленої в магазині риби, тоді рекомендую обзавестися своїм рецептом її маринування в домашніх умовах. Тепер завжди свіжа і смачна рибка буде на вашому столі.
Хочу поділитися своїм варіантом, як приготувати мариновану скумбрію. Все досить просто, так що боятися нема чого Рибка хороша на обід або вечерю з гарніром, а також в якості холодної закуски на святковий стіл, наприклад.
- Скумбрія - 3 штуки
- Цибулина - 2-3 штук
- Часник - 2-4 зубчиків
- Сіль - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1/2 Ст. Ложки
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (лавровий лист, запашний перець, насіння koriandra)
1. Вимийте, обсушити і наріжте порційними шматочками свіжу рибку.
2. Подрібніть цибулю і часник.
3. Викладіть все в глибоку миску. Додайте сіль, цукор, оцет, масло і спеції. Акуратно перемішайте.
4. Хвилин через 5 переложите в банку (акуратно, але щільно! ), закрийте кришкою і приберіть в холодильник. Через добу вже можна спробувати, що вийшло.