Маринована скумбрія шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Роблячи заготовки в домашніх умовах, ви впевнені не тільки в їхньому смаку, але і в якості. Хочу показати, як приготувати мариновану скумбрію шматочками з мінімумом турбот. Цікаво? запам'ятовуйте!
Час приготування такої рибки - дня 2-3. Цього цілком вистачить, щоб вона стала ароматної, просочилася маринадом і стала повністю готової до вживання. Спеції - це справа смаку кожного. Ви можете додавати абсолютно все, що вам до душі, щоб ваша рибка була апетитною і смачною.
- Скумбрія - 2 штуки
- Вода - 1 літр
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1.5 Ст. Ложки
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 2 штуки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком (лавровий і смородиновий лист, перець, розмарин і т.Д.)
1. Наш невеликий набір інгредієнтів.
2. Для приготування маринаду з'єднайте оцет, сіль, цукор, теплу воду і спеції.
3. Рибку вимийте, наріжте середніми шматочками.
4. Викладіть скумбрію в маринад і відправте в холодильник на дві доби. Після дістаньте з маринаду, перекладіть на серветку. Очистіть і наріжте цибулю.
5. Рибу з'єднайте з цибулею і маслом, перемішайте і покладіть в банку. Надішліть в холодильник ще на кілька годин перед подачею.
Смачного!
Смачного!