Рецепт Маринована скумбрія шматочками фото

Маринована скумбрія шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Скумбрія
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл

Роблячи заготовки в домашніх умовах, ви впевнені не тільки в їхньому смаку, але і в якості. Хочу показати, як приготувати мариновану скумбрію шматочками з мінімумом турбот. Цікаво? запам'ятовуйте!

Час приготування такої рибки - дня 2-3. Цього цілком вистачить, щоб вона стала ароматної, просочилася маринадом і стала повністю готової до вживання. Спеції - це справа смаку кожного. Ви можете додавати абсолютно все, що вам до душі, щоб ваша рибка була апетитною і смачною.

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Вода - 1 літр
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - 1.5 Ст. Ложки
  • Оцет - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 2 штуки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Спеції - За смаком (лавровий і смородиновий лист, перець, розмарин і т.Д.)
маринована скумбрія шматочками - фото крок 1
1. Наш невеликий набір інгредієнтів.
маринована скумбрія шматочками - фото крок 2
2. Для приготування маринаду з'єднайте оцет, сіль, цукор, теплу воду і спеції.
маринована скумбрія шматочками - фото крок 3
3. Рибку вимийте, наріжте середніми шматочками.
маринована скумбрія шматочками - фото крок 4
4. Викладіть скумбрію в маринад і відправте в холодильник на дві доби. Після дістаньте з маринаду, перекладіть на серветку. Очистіть і наріжте цибулю.
маринована скумбрія шматочками - фото крок 5
5. Рибу з'єднайте з цибулею і маслом, перемішайте і покладіть в банку. Надішліть в холодильник ще на кілька годин перед подачею.
Смачного!

Схожі рецепти