Скумбрія солона шматочками
(покроковий рецепт з фото)
Це чудова закуска, яка готується просто і швидко, на обід, застілля або на природу приготуйте смачну скумбрію солону шматочками. Дивіться і записуйте рецепт в куховарську книгу!
Засолити скумбрію не важко, знадобиться лише масло рослинне, оцет або оцтова есенція, спеції і трохи гірчиці для нотки пікантності. Щоб приготувати скумбрію солону шматочками ви можете взяти цибулю будь (червоний або білий). Важливо, щоб вода була фільтрованої і холодної, можете також взяти кип'ячену (теж повинна бути холодною).
- Скумбрія - 2-3 штук
- Масло рослинне - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Оцтова есенція - 0, 5 чайних ложки
- Гірчиця порошок - 1 Чайна ложка
- Сіль - 3 чайних ложки
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Цибуля - 1 штука
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Рибку почистіть, відріжте у неї голову, попатраєте і поріжте на порційні шматочки тушку. Цибуля поріжте півкільцями.
У мисці змішайте масло, холодну воду, сіль, гірчицю, цукор і оцет. Перемішайте. Викладайте рибу шарами, чергуючи її з цибулею.
Потім рибку накрийте і відправте в холодильник на добу.
Насолоджуватися скумбрією солоної шматочками найкраще в холодному вигляді, прикрасити її можете зеленню. Смачного!