Рецепт Скумбрія солона шматочками фото

Скумбрія солона шматочками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 19 г. 0 хв.

Це чудова закуска, яка готується просто і швидко, на обід, застілля або на природу приготуйте смачну скумбрію солону шматочками. Дивіться і записуйте рецепт в куховарську книгу!

Опис приготування:

Засолити скумбрію не важко, знадобиться лише масло рослинне, оцет або оцтова есенція, спеції і трохи гірчиці для нотки пікантності. Щоб приготувати скумбрію солону шматочками ви можете взяти цибулю будь (червоний або білий). Важливо, щоб вода була фільтрованої і холодної, можете також взяти кип'ячену (теж повинна бути холодною).

  • Скумбрія - 2-3 штук
  • Масло рослинне - 0, 5 склянки
  • Вода - 0, 5 склянки
  • Оцтова есенція - 0, 5 чайних ложки
  • Гірчиця порошок - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 3 чайних ложки
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Цибуля - 1 штука
скумбрія солона шматочками - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
скумбрія солона шматочками - фото крок 2
Рибку почистіть, відріжте у неї голову, попатраєте і поріжте на порційні шматочки тушку. Цибуля поріжте півкільцями.
скумбрія солона шматочками - фото крок 3
У мисці змішайте масло, холодну воду, сіль, гірчицю, цукор і оцет. Перемішайте. Викладайте рибу шарами, чергуючи її з цибулею.
скумбрія солона шматочками - фото крок 4
Потім рибку накрийте і відправте в холодильник на добу.
скумбрія солона шматочками - фото крок 5
Насолоджуватися скумбрією солоної шматочками найкраще в холодному вигляді, прикрасити її можете зеленню. Смачного!

Схожі рецепти