Рецепт Капуста маринована (швидка) у банку фото

Капуста маринована (швидка) у банку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Маринування
Кількість порцій: 12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Капуста маринована (швидка) в банку готується легко і швидко. Якщо під рукою не виявилося кислої капусти, то ви можете швидко зробити її самостійно. Виходить дуже смачно!

Опис приготування:

Якщо ви хочете дізнатися, як приготувати капусту мариновану (швидку) у банку, то дивіться прямо зараз цей докладний рецепт. Немає нічого простіше! Через короткий проміжок часу у вас вже буде готова капуста. Це простий і зрозумілий рецепт.

  • Капуста білокачанна - 1, 5 кілограма
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Зелень - 1 пучок
  • Вода - 3 склянки
  • Оцет - 1/2 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 1/2 Ст. Ложки
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Лист лавровий - 3 штуки
капуста маринована (швидка) у банку - фото крок 1
Капусту наріжте якомога тонше. Тоді воно швидше замаринується і буде дуже смачною. Для цього можна використовувати спеціальну насадку на тертці.
капуста маринована (швидка) у банку - фото крок 2
Болгарський перець вимийте і звільніть від насіння. Потім наріжте його тонкою соломкою. Додайте до капусти. Перець можна брати різних кольорів, тоді він буде виглядати в страві набагато ефектніше.
капуста маринована (швидка) у банку - фото крок 3
Вимийте і нарубати зелень, додавши її до капусти. Зелень ви можете брати будь-яку на ваш розсуд. Відмінно підійде мікс кропу і петрушки.
капуста маринована (швидка) у банку - фото крок 4
Перекладіть всі інгредієнти в банку, ретельно їх перед цим перемішавши.
капуста маринована (швидка) у банку - фото крок 5
Тепер вам необхідно приготувати маринад. Для цього в каструльку влийте воду. Поставте її на плиту і дочекайтеся, поки закипить. Киньте в киплячу воду сахарок, олія, оцет і лавровий листочок. Дайте прокипіти пару хвилин.
капуста маринована (швидка) у банку - фото крок 6
Коли маринад злегка охолоне, влийте його в бутель. Окропом заливати не можна, інакше банку лопне, а капуста не буде хрустіти. Дайте капусті постояти півгодини. Подавайте її до столу!

Схожі рецепти