Маринована капуста з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Любіть річний салат? А от би відчути цей освіжаючий смак взимку! Я пропоную зробити легкий літній салат з капустою і помідорами на зиму. Я впевнена, що ви залишитеся дуже задоволені!
Комбінація салатового і червоного кольору неодмінно порадує око. Саме тому помідор найчастіше і з'єднують або з огірком, або з капустою. У цій статті я розповім вам, як приготувати мариновану капусту з помідорами на зиму. Овочі найкраще брати з власного городу, тільки так ви будете абсолютно впевнені в тому, що вони не були оброблені різними пестицидами, які, на жаль, не несуть ніякої користі. Можна додавати різну зелень: листя петрушки, кропу, koriandr. Багато хто навіть використовують для створення пікантної нотки зелень молодої моркви. Перед закочуванням не забудьте простерилізувати банки, щоб уникнути псування готового продукту. Салат з капусти з помідорами можна їсти практично з будь-яким гарніром, починаючи від макаронів і закінчуючи товченої картоплею.
- Капуста білокачанна - 700 грам
- Помідор - 2 штуки
- Кріп - 1 пучок
- Перець горошком - 3-4 штук
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода - 1 літр
- Цукор - 80 грам
- Сіль - 80 грам
- Оцет 9% - 80 мілілітрів