Рецепт Манти зі свининою і гарбузом фото

Манти зі свининою і гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Гарбуз
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на пару , Пельмені
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніхто не буде сперечатися, що східні страви - це смачно! Тим більше, якщо це манти зі свининою і гарбузом - смачні, соковиті і надзвичайно ніжні. Спробуйте, вони стоять всіх витрачених старань!

Опис приготування:

Рецепт приготування мантів зі свининою і гарбузом простий і приємний: вам повинен сподобатися! Цікаве смакове поєднання і ніжне тісто ... Мабуть, східні народи знають толк в домашній ситної кухні!

  • Свинина - 600 грам
  • Цибуля - 600 грам
  • Гарбуз - 200 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Масло рослинне - 100 грам
  • Крем - 100 грам
  • Спеції - За смаком
  • Зелень - За смаком
манти зі свининою і гарбузом - фото крок 1
1. Фарш змішаємо з подрібненим луком. Гарбуз можна використовувати сиру: тоді просто добре її подрібніть, або ж зваріть шматочок, і наріжте його великим кубиком. Додайте до фаршу. Сюди ж - спеції за смаком.
манти зі свининою і гарбузом - фото крок 2
2. Борошно просеем в миску, додамо трохи солі. Вбиваємо туди яйце, починаємо заливати воду, паралельно тут же вимішуючи. Тісто має вийти крутим.
манти зі свининою і гарбузом - фото крок 3
3. Розкачати тісто, розділимо його на шматочки, фаршируємо фаршем - і заліпимо краю. Варимо на пару.
манти зі свининою і гарбузом - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти