Манти зі свининою і гарбузом
(покроковий рецепт з фото)
Ніхто не буде сперечатися, що східні страви - це смачно! Тим більше, якщо це манти зі свининою і гарбузом - смачні, соковиті і надзвичайно ніжні. Спробуйте, вони стоять всіх витрачених старань!
Рецепт приготування мантів зі свининою і гарбузом простий і приємний: вам повинен сподобатися! Цікаве смакове поєднання і ніжне тісто ... Мабуть, східні народи знають толк в домашній ситної кухні!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 600 грам
- Гарбуз - 200 грам
- Борошно - 400 грам
- Масло рослинне - 100 грам
- Крем - 100 грам
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Фарш змішаємо з подрібненим луком. Гарбуз можна використовувати сиру: тоді просто добре її подрібніть, або ж зваріть шматочок, і наріжте його великим кубиком. Додайте до фаршу. Сюди ж - спеції за смаком.
2. Борошно просеем в миску, додамо трохи солі. Вбиваємо туди яйце, починаємо заливати воду, паралельно тут же вимішуючи. Тісто має вийти крутим.
3. Розкачати тісто, розділимо його на шматочки, фаршируємо фаршем - і заліпимо краю. Варимо на пару.
4. Смачного!