Рецепт Манти з гарбузом і куркою фото

Манти з гарбузом і куркою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Узбецька кухня
Тісто, Овочі, Птах, Курка, Гарбуз
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Апетитні соковиті манти стануть ідеальним обідом або вечерею. Раджу спробувати приготувати їх в якості основного блюда. Дивіться рецепт мантів з гарбузом і куркою прямо зараз!

Манти дуже нагадують пельмені. Тільки готуються вони в пароварці або в мантоварке, виходять більш соковитими. Їдять їх цілком, щоб бульйон, який знаходиться всередині, НЕ prolilsâ. Манти з куркою мені подобаються більше класичних: вони менш жирні. А гарбуз додає приємну овочеву нотку.

  • Борошно - 1, 2 кілограма
  • Яйця - 2 штуки
  • Вода - 2 склянки
  • Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
  • Гарбуз - 400 грам
  • Курка - 800 грам
  • Цибуля - 300 грам
  • Спеції - За смаком
манти з гарбузом і куркою - фото крок 1
Приготуйте фарш: курку, гарбуз і цибулю подрібніть, додайте спеції, перемішайте.
манти з гарбузом і куркою - фото крок 2
З борошна, води і яєць замісити тісто, як на пельмені. Додайте масло рослинне, а також сіль і трохи цукру за смаком. Хочу зауважити, що муки може бути і менше: залежить від самої борошна. Розкачайте тісто, викладіть по чайній ложці начинки.
манти з гарбузом і куркою - фото крок 3
Nalepite страви.
манти з гарбузом і куркою - фото крок 4
Залиште акуратну дірочку, тільки щільно зліпити краю, щоб ця дірочка не розповзається.
манти з гарбузом і куркою - фото крок 5
Варіть в пароварці хвилин 30-40.
манти з гарбузом і куркою - фото крок 6
Ось наші соковиті і апетитні манти з гарбузом і куркою готові. Подавати можете зі сметаною або гірчицею. Смачного!

Схожі рецепти