Манти з гарбузом і куркою
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні соковиті манти стануть ідеальним обідом або вечерею. Раджу спробувати приготувати їх в якості основного блюда. Дивіться рецепт мантів з гарбузом і куркою прямо зараз!
Манти дуже нагадують пельмені. Тільки готуються вони в пароварці або в мантоварке, виходять більш соковитими. Їдять їх цілком, щоб бульйон, який знаходиться всередині, НЕ prolilsâ. Манти з куркою мені подобаються більше класичних: вони менш жирні. А гарбуз додає приємну овочеву нотку.
- Борошно - 1, 2 кілограма
- Яйця - 2 штуки
- Вода - 2 склянки
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Гарбуз - 400 грам
- Курка - 800 грам
- Цибуля - 300 грам
- Спеції - За смаком
Приготуйте фарш: курку, гарбуз і цибулю подрібніть, додайте спеції, перемішайте.
З борошна, води і яєць замісити тісто, як на пельмені. Додайте масло рослинне, а також сіль і трохи цукру за смаком. Хочу зауважити, що муки може бути і менше: залежить від самої борошна. Розкачайте тісто, викладіть по чайній ложці начинки.
Nalepite страви.
Залиште акуратну дірочку, тільки щільно зліпити краю, щоб ця дірочка не розповзається.
Варіть в пароварці хвилин 30-40.
Ось наші соковиті і апетитні манти з гарбузом і куркою готові. Подавати можете зі сметаною або гірчицею. Смачного!