Рецепт Макарони по-корейськи фото

Макарони по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Вважається, що тільки італійці знають, як приготувати смачну в світі пасту. Але я не погоджуся, в інших кухнях світу, є відмінні рецепти цієї страви, і наклеїти на корейській мові, як раз, одне з таких.

Паста по-корейськи дуже ароматне блюдо, з яскравим смаком. Адже в ній поєднується дуже багато сильних соусів: морквяний, соєвий, рибний. Виходить, щось гостро-кисло-солодке і пряне одночасно. Корейських рецептів в моїй кулінарній книзі досить багато, адже кухня цієї країни дійсно дуже цікава і різноманітна. Отже, ділюся рецептом, як приготувати цю страву швидко і просто.

  • Макаронні вироби - 250 грам
  • Морква по-корейськи - 100 грам
  • Стручкова квасоля - 100 грам
  • Соєвий соус - 50 грам
  • Рибний соус - 2 Ст. Ложки
  • Імбир - 10 грам
  • Часник - 1 зубчик
  • Олія кунжутна - 1 Чайна ложка
  • Кунжут - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
макарони по-корейськи - фото крок 1
Закип'ятіть воду для варіння пасти. Імбир і часник почистіть і дрібно наріжте.
макарони по-корейськи - фото крок 2
Імбир і часник обсмажити на олії до золотистого кольору. Додайте стручкову квасолю і трохи води. Гасіть пару хвилин.
макарони по-корейськи - фото крок 3
Коли вода закипить, підсолити і відваріть пасту до готовності.
макарони по-корейськи - фото крок 4
У сковороду з квасолею додайте макарони.
макарони по-корейськи - фото крок 5
У пасту додайте моркву по-корейськи, рибний соус і соєвої соус. Добре перемішайте і протомитися пару хвилин.
макарони по-корейськи - фото крок 6
Подавайте пасту гарячої, посипавши кунжутом і заправивши ложечкою кунжутного масла.

Схожі рецепти