Макарони по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Вважається, що тільки італійці знають, як приготувати смачну в світі пасту. Але я не погоджуся, в інших кухнях світу, є відмінні рецепти цієї страви, і наклеїти на корейській мові, як раз, одне з таких.
Паста по-корейськи дуже ароматне блюдо, з яскравим смаком. Адже в ній поєднується дуже багато сильних соусів: морквяний, соєвий, рибний. Виходить, щось гостро-кисло-солодке і пряне одночасно. Корейських рецептів в моїй кулінарній книзі досить багато, адже кухня цієї країни дійсно дуже цікава і різноманітна. Отже, ділюся рецептом, як приготувати цю страву швидко і просто.
- Макаронні вироби - 250 грам
- Морква по-корейськи - 100 грам
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Соєвий соус - 50 грам
- Рибний соус - 2 Ст. Ложки
- Імбир - 10 грам
- Часник - 1 зубчик
- Олія кунжутна - 1 Чайна ложка
- Кунжут - 1 щіпка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
Закип'ятіть воду для варіння пасти. Імбир і часник почистіть і дрібно наріжте.
Імбир і часник обсмажити на олії до золотистого кольору. Додайте стручкову квасолю і трохи води. Гасіть пару хвилин.
Коли вода закипить, підсолити і відваріть пасту до готовності.
У сковороду з квасолею додайте макарони.
У пасту додайте моркву по-корейськи, рибний соус і соєвої соус. Добре перемішайте і протомитися пару хвилин.
Подавайте пасту гарячої, посипавши кунжутом і заправивши ложечкою кунжутного масла.