Маффіни несолодкі
(покроковий рецепт з фото)
При слові "мафіни" нам представляються солодкі кекси, але в цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати маффіни несолодкі, які відмінно підійдуть на сніданок для всієї вашої сім'ї.
Якщо хочете приготувати незабутній сніданок для своєї сім'ї або близьких, то цей рецепт незвичайних маффинов для Вас. Такі несолодкі мафіни зарядять Вас бадьорістю і гарним настроєм на весь день. Якщо вдома не виявилося пармезану, використовуйте будь-який інший твердий сир, а також замість Чеддер використовуйте моцарелу, від цього маффіни не стануть гірше.
Смачного!
- Яйця - 6 штук
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Шпинат - 3/4 склянки
- Бекон (скибочки) - 6 штук
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
1
Розігрійте духовку до 250 градусів і підготуйте форми для маффінів, змастивши їх маслом.
2
У великій мисці збийте яйця до однорідного стану.
3
До яйцям додайте молоко, сіль і натертий чеддер.
4
До яєчної суміші додайте шпинат і бекон, дрібно нарізані.
5
Вилийте отриману суміш у формочки, а зверху посипте тертим пармезаном.
6
Випікайте в духовці 25 хвилин і дайте охолонути 30 хвилин, не дістаючи з форми.