Маффіни несолодкі
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
При слові"мафіни" нам представляються солодкі кекси, але в цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати маффіни несолодкі, які відмінно підійдуть на сніданок для всієї вашої сім'ї.
Опис приготування:
Якщо хочете приготувати незабутній сніданок для своєї сім'ї або близьких, то цей рецепт незвичайних маффинов для Вас. Такі несолодкі мафіни зарядять Вас бадьорістю і гарним настроєм на весь день. Якщо вдома не виявилося пармезану, використовуйте будь-який інший твердий сир, а також замість Чеддер використовуйте моцарелу, від цього маффіни не стануть гірше.
Смачного!
- Яйця - 6 штук
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Шпинат - 3/4 склянки
- Бекон (скибочки) - 6 штук
- Масло рослинне - 1 Чайна ложка
1
Розігрійте духовку до 250 градусів і підготуйте форми для маффінів, змастивши їх маслом.
2
У великій мисці збийте яйця до однорідного стану.
3
До яйцям додайте молоко, сіль і натертий чеддер.
4
До яєчної суміші додайте шпинат і бекон, дрібно нарізані.
5
Вилийте отриману суміш у формочки, а зверху посипте тертим пармезаном.
6
Випікайте в духовці 25 хвилин і дайте охолонути 30 хвилин, не дістаючи з форми.