Несолодкі начинки для млинців
(покроковий рецепт з фото)
Напередодні Масляної обов'язково спечіть несолодкі млинці з різними начинками: ковбасою, фаршем, сиром, сиром із зеленню і т.Д. - для кожного гостя по його смаку. Подавайте млинці з чаєм або кавою.
Рум'яні і апетитні млинці з несолодкими начинками не затримаються на вашому столі, тому відразу ж готуйте подвійну або потрійну порцію тесту. Залучіть до формування страви дітей, рідних - поки ви смажите млинці, вони можуть їх начиняти.
- Куряче яйце - 2 штуки
- Молоко - 250 мілілітрів (будь-якої жирності або вода)
- Борошно пшеничне - 7 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
Підготуйте зазначені інгредієнти. Замість молока будь-якої жирності ви можете використовувати звичайну воду.
У глибоку ємність вбийте курячі яйця, всипте сіль і збийте яйця віночком приблизно 2-3 хвилини.
Влийте молоко або воду і ще раз все збийте.
Всипте пшеничне борошно вищого гатунку і акуратно збийте, отримуючи млинцеве тісто. Намагайтеся не допустити утворення грудочок. Після борошна влийте в тісто 1, 5 ст.Л. Рослинної олії, перемішайте і залиште тісто відпочити на 15 хвилин для активації клейковини.
Потім прогрійте сковороду, змастіть її в перший раз рослинним маслом. Влийте на неї ополоник млинцевого тесту і обсмажте з одного боку приблизно 1-2 хвилини на помірному нагріванні. Після чого переверніть на іншу сторону і обсмажте таку ж кількість часу.
На млинець викладіть різні начинки. Наприклад - обсмажений м'ясний фарш.
Або нарізку ковбас: копченої, курячої, молочної і т.Д.
Або викладіть квашену капусту, з зеленою цибулею або без.
Сир зі свіжою зеленню також дуже смачна начинка для наслідках млинців.
Можете просто присипати гарячий млинець дрібно натертим твердим або м'яким сиром і швидко скрутити його в рулет - сир розплавиться і буде тягнутися при дегустації.
У будь-якому випадку подайте млинці зі свіжою сметаною або іншим соусом до столу гарячими, запросивши всіх рідних і друзів.