Солодкі начинки для млинців
(покроковий рецепт з фото)
Млинці з солодкою начинкою можуть бути як відмінним сніданком, так і десертом після обіду або вечері. Пропоную п'ять рецептів солодких начинок для млинців, які люблять в моїй родині.
П'ять начинок для млинців дозволять приготувати не просто млинці, а чудовий десерт, який припаде до смаку дорослим і дітям. Готувати просто, варіанти начинок описані в покроковому рецепті. Використовуйте мій варіант як основу і доповнюйте своїми ідеями.
- Борошно - 250 грам
- Молоко - 500 мілілітрів
- Цукор - 5 Ст. Ложок(1 ст. Ложка - в тісто, 1ст. Ложка - в начинку з корицею, 1 ст. Ложка - в яблучну начинку, 1 ст. Ложка - в начинку з рікоттою і вишнею, 1 ст. Ложка - в сирну начинку)
- Сіль - 1 щіпка
- Яйця - 2 штуки
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Обкладинка - 0, 5 чайних ложки
- Яблука - 2 штуки
- Крохмаль - 0, 5 чайних ложки
- Шоколадний соус - 1 Ст. Ложка (або шоколадна паста)
- Грецькі горіхи - 30 грам (або будь-які інші)
- Rikotta - 100 грам
- Вишня - 50 грам (свіжа або заморожена)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сир - 150 грам
- Банан - 1 штука
- Шоколад - 25 грам (опционно)
- Молоко - 1 Ст. Ложка (опционно)
Підготуйте інгредієнти.
Спочатку займіться тестом для млинців. Для цього підготуйте продукти: борошно, молоко, яйця, сіль, цукор, рослинна олія.
У ємність для збивання влийте молоко, додайте сіль, цукор, vbeyte яйця.
Всипте борошно.
Міксером замісіть тісто.
Влийте в тісто 3 ст. Ложки рослинної олії, дайте тісту настоятися 30 хвилин, в цей час займіться підготовкою начинок.
Перша начинка. Вона найлегша. Змішайте цукор і корицю.
Для другої начинки візьміть яблука, цукор, крохмаль, щіпку кориці.
Очистіть яблука від серцевини і шкірки, поріжте кубиками, сложите в сотейник, засипте столовою ложкою цукру, прогрейте 5 хвилин, щоб яблука злегка розм'якшилися і виділили сік.
Крохмаль розведіть зі столовою ложкою води, влийте до яблук, додайте дрібку кориці, нагрейте до загустения.
Третя начинка - шоколадний соус або шоколадна паста та горіхи.
Прожарити ядра горіхів, подрібніть і з'єднайте з шоколадним соусом або шоколадною пастою.
Четверта начинка - сир Рікотта, свіжа або заморожена вишня, цукор. Рікотту змішайте з цукром, додайте вишню.
П'ята начинка - сир, цукор, банан.
Начинки готові, можна смажити млинці. Перед випіканням першого млинця прогрійте сковороду, змастіть рослинною олією, випікайте млинці з двох сторін.
З такої кількості інгредієнтів вийшло 12 млинців на сковороді діаметром 23 см.
Першу начинку (корицю з цукром) - насипте уздовж млинчика.
Поверніть млинці в трубочку.
Другу начинку з яблуками викладіть в серединку млинця.
Млинці з яблуками скрутіть конвертиком.
Третю начинку з шоколадної пасти і горіхів викладіть уздовж млинця, згорніть млинці в трубочку.
Четверту начинку з рікотти і вишні викладіть в центр млинця, рикотту і вишню не перемішується.
Млинці з рікоттою і вишнею скрутіть конвертиком.
П'яту начинку з яблук і сиру викладіть на чверть млинця, згорнути "на кут" .
Наступний крок не обов'язковий, але дуже приємний. Розтопіть 25 грам шоколаду зі столовою ложкою молока короткими імпульсами в СВЧ-печі, перекладіть в кондитерський мішок або просто ложкою зробіть шоколадну сіточку на млинці.
Млинці з п'ятьма різними солодкими начинками готові. Ставте чайник і кличте домашніх до столу. Це дуже смачно!