Вегетаріанські начинки для млинців
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом вегетаріанських начинок для млинців. Три ситні начинки і дві солодкі. Вибирайте на свій смак! Все дуже прості, але надзвичайно смачні.
Нижче я дам покроковий опис, як приготувати вегетаріанські начинки для млинців. Кількість інгредієнтів з кожного варіанту розраховане на 4-5 млинців.
- Тофу - 400 грам(200 грам - для солодкої начинки, 200 грам - для начинки з в'яленими томатами)
- Цукор - 6-7 Ст. Ложок(4 ст.Л. - для яблучної начинки, 2-3 ст.Л. - для солодкої начинки з тофу)
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Ізюм - 30-50 грам
- Яблука - 2 штуки
- Вода - 200-250 мілілітрів
- Обкладинка - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Оливкова олія - 2-4 Ст. Ложок
- Соєвий текстурат - 70-80 грам
- Цибуля ріпчаста - 1/2 штуки
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 1-3 Ст. Ложок
- Картопля - 4-6 штук
- Зелень - 1/2 пучка (цибуля, кріп, петрушка)
Для начинки з картоплі із зеленню підготуйте картопля, зелень, сіль і мелений чорний перець.
Картоплю очистіть від шкірки, відваріть до м'якості і подрібніть в пюре.
Додайте дрібно посічену зелень, сіль і перець. Перемішайте.
Викладіть начинку в центр млинця.
Поверніть млинець і обсмажте на сковороді з двох сторін. Смачного!
Для сирної начинки з в'яленими томатами підготуйте тофу, в'ялені томати, сіль, перець, італійські трави і оливкове масло.
Подрібніть тофу блендером до кремової консистенції.
Додайте дрібно порізані в'ялені томати, влийте масло, приправте сіллю і перцем. Перемішайте.
Викладіть отриману масу тонким шаром на млинець.
Поверніть млинець трубочкою і наріжте на невеликі скибочки. Смачного!
Для начинки із соєвого фаршу підготуйте соєвий текстурат, томатну пасту, ріпчаста цибуля, соєвий соус, сіль і перець.
Замочіть соєвий текстурат в гарячій воді на 10-15 хвилин. Потім промийте його в холодній воді і відіжміть.
Подрібніть соєвий текстурат в м'ясорубці або блендері на дрібні шматочки.
Обсмажте дрібно порубаний лук на сковороді. Додайте соєвий фарш, перемішайте. Влийте соєвий соус, додайте сіль і перець. Перемішає і обсмажуйте приблизно 10 хвилин до випаровування зайвої рідини.
Викладіть начинку з соєвого фаршу в центр млинця.
Поверніть млинець конвертом, обсмажте з двох сторін. Смачного!
Для солодкої начинки з яблук з корицею підготуйте яблука, воду, корицю і цукор.
Яблука наріжте дрібними кубиками.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Влийте воду, додайте яблука, цукор і корицю. Гасіть яблука поки вони не стануть м'якими, а вода не випарується.
Викладіть начинку на 1/4 блін.
Блін згорніть навпіл, потім ще раз. Смачного!
Для солодкої сирної начинки підготуйте тофу, цукор, лимонний сік і родзинки.
Тофу розімніть виделкою або подрібніть в блендері.
Додайте лимонний сік, родзинки і цукор, ще раз перемішайте.
Викладіть начинку в центр млинця.
Поверніть млинець конвертиком, обсмажте з двох сторін на сковороді. Смачного!