Рецепт Начинки для онігирі фото

Начинки для онігирі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Молочні продукти , Морепродукти , Крупи , Цибуля , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку , Фуршет
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Якщо ви шанувальник японської кухні, але ваші пізнання обмежуються ролами і суші, тоді я розповім вам, як приготувати начинку для онігирі. Онігирі - це закуска з рису з начинкою.

Опис приготування:

Готові онігирі зазвичай або обертають в листи норі, або обвалюють в кунжуті. Це прекрасна закуска для будь-якої вечірки або вечірніх посиденьок. Начинки для такої страви готують також солоної сливи, ікри, м'яса, пасти з соєвих бобів і т.Д. Смачного!

  • Огірок - 1 штука
  • Креветки - 8 штук
  • Горбуша солона - 50 грам
1
Приготуйте прісний рис і дайте йому охолонути.
2
Огірок наріжте тонкими кружечками або скибочками, скрутіть в трубочку.
3
Горбушу наріжте тонкими шматочками і теж скрутіть рулетиками.
4
У кожен коржик з рису покладіть по 1 увазі начинок і зліпите трикутник або кульку.

Схожі рецепти