Начинки для онігирі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви шанувальник японської кухні, але ваші пізнання обмежуються ролами і суші, тоді я розповім вам, як приготувати начинку для онігирі. Онігирі - це закуска з рису з начинкою.
Готові онігирі зазвичай або обертають в листи норі, або обвалюють в кунжуті. Це прекрасна закуска для будь-якої вечірки або вечірніх посиденьок. Начинки для такої страви готують також солоної сливи, ікри, м'яса, пасти з соєвих бобів і т.Д. Смачного!
- Огірок - 1 штука
- Креветки - 8 штук
- Горбуша солона - 50 грам
1
Приготуйте прісний рис і дайте йому охолонути.
2
Огірок наріжте тонкими кружечками або скибочками, скрутіть в трубочку.
3
Горбушу наріжте тонкими шматочками і теж скрутіть рулетиками.
4
У кожен коржик з рису покладіть по 1 увазі начинок і зліпите трикутник або кульку.