Рецепт Начинки для онігирі фото

Начинки для онігирі
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Молочні продукти, Морепродукти, Крупи, Цибуля, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку, Фуршет

Якщо ви шанувальник японської кухні, але ваші пізнання обмежуються ролами і суші, тоді я розповім вам, як приготувати начинку для онігирі. Онігирі - це закуска з рису з начинкою.

Готові онігирі зазвичай або обертають в листи норі, або обвалюють в кунжуті. Це прекрасна закуска для будь-якої вечірки або вечірніх посиденьок. Начинки для такої страви готують також солоної сливи, ікри, м'яса, пасти з соєвих бобів і т.Д. Смачного!

  • Огірок - 1 штука
  • Креветки - 8 штук
  • Горбуша солона - 50 грам
1
Приготуйте прісний рис і дайте йому охолонути.
2
Огірок наріжте тонкими кружечками або скибочками, скрутіть в трубочку.
3
Горбушу наріжте тонкими шматочками і теж скрутіть рулетиками.
4
У кожен коржик з рису покладіть по 1 увазі начинок і зліпите трикутник або кульку.

Схожі рецепти