Рецепт начинки для лаваша
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам потрібна проста і недорога закуска на святковому столі, то начинка для лаваша з корейської моркви і сиру вам обов'язково сподобається. Возитися з нею практично не треба, а виходить смачно.
Дуже часто в якості начинки для лаваша використовують м'ясо, рибу, сир або овочі. Я пропоную вам спробувати приготувати рулет з начинкою з корейської моркви. Це економний варіант для святкового столу або для простого перекусу, але тим не менше він дуже смачний і яскравий. Готувати його зовсім недовго. Така начинка для лаваша стане справжньою паличкою-виручалочкою, коли гості вже на порозі. Читайте рецепт начинки для лаваша і готуйте смачну закуску частіше.
- Лаваш - 2 штуки
- Твердий сир - 200 грам
- Морквина - 300-400 грам (корейською мовою)
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок (за смаком)
Ось такий невеликий набір продуктів для приготування смачної начинки для лаваша вам знадобиться.
Твердий сир необхідно натерти на крупній тертці.
Один лист лаваша змащуємо тонким шаром майонезу.
Зверху посипаємо тертим сиром.
А потім - морквиною по-корейськи.
Якщо ви готуєте рулет з лаваша на святковий стіл, то вже можна згортати лаваш в щільний рулет. А якщо на пікнік, то зробіть ще один шар: лаваш, майонез, сир і морквина. Вийде ситний рулет.
Загортаємо рулет в харчову плівку і відправляємо його в холодильник на 10-15 хвилин. Потім нарізаємо на невеликі шматочки.