М'ятний смузі
(покроковий рецепт з фото)
Я говорю смузі - і відчуваю легкість, користь і насичений смак. Я уявляю м'яту - відчуваю свіжість в роті. Я згадую апельсин - відразу думаю про вітаміни. Давайте з'єднаємо всі ці відчуття в одне!
У підсумку ви будете знати про те, як приготувати м'ятний смузі. Яскравий зелений колір, просте створення і маса корисних мікроелементів. Напій стане відмінним початком дня або легким полуднем. У складі є цікавий інгредієнт - огірок, він сильного смаку не дає, а ось свіжість і аромат - це будь ласка.
- Апельсин - 2 штуки
- Огірок - 3 штуки
- М'ята - 2-4 штук (листки)
Ретельно промийте інгредієнти. Апельсин почистіть і розділіть на часточки. Огірок наріжте кільцями. М'яту порубати.
Потім викладіть всі інгредієнти в блендер.
Збийте смузі протягом 1-2-х хвилин. Все готово! приємною дегустації!