М'ятний латте
(покроковий рецепт з фото)
Звичайний латте можна перетворити, якщо додати в нього трохи м'ятного смаку. Виходить оригінальний, дуже смачний і незвичайний варіант кави.
Використовуйте для латте молоко з жирністю не нижче 3, 2%. За бажанням в каву можна додати будь-який підсолоджувач на ваш смак. А детальніше, як приготувати м'ятний латте, я розповім в покроковому описі нижче. Беріть на замітку!
- Молоко - 150 мілілітрів
- Вода - 50-60 мілілітрів
- Кава мелена - 1 Чайна ложка
- М'ятний сироп - 1 Чайна ложка
Підготуйте інгредієнти.
У турці доведіть до кипіння воду з меленою кавою. Залиште його покипіти на повільному вогні до утворення щільної пінки.
Молоко підігрійте, але не кип'ятіть. Збийте за допомогою капучинатора в пінку.
На дно склянки додайте м'ятний сироп. Налийте в склянку молоко.
Потім тонкою цівкою влийте каву.
М'ятний латте готовий, смачного!