Рецепт М'ятний цукор фото

М'ятний цукор
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень, М'ята
ПП рецепти
На швидку руку, Літні
Солодке, Заготовки

На вулиці літо - буйство пряних і ароматних трав. Саме час заготовити їх на зиму! Пропоную Вам рецепт м'ятного цукру, який в зиязикай час буде як ніколи до речі!

Як добре в холодний зиязикай вечір випити чашечку чаю з запашними травами, а саме з м'ятою. Хтось для цього сушить її, хтось заморожує, я ж хочу запропонувати інший варіант. Цей цукор так само прекрасно підійде для випічки і приготування коктейлів, зокрема для коктейлю "мохіто" . До м'яті Ви можете додати трохи меліси або материнки. Зберігати таку заготовку обов'язково в холодильнику і брати чергову порцію тільки чистою, сухий ложкою. Згодом маса може потемніти, але на смак це ніяк не вплине. Пригощайтеся!

  • М'ята - 50 грам (листя)
  • Цукор - 250 грам
м'ятний цукор - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
м'ятний цукор - фото крок 2
Складіть сухі, чисті листки і цукор в чашу блендера.
м'ятний цукор - фото крок 3
Подрібніть до однорідного стану.
м'ятний цукор - фото крок 4
Перекладіть в стерилізовані банки, закрийте сухий кришкою і зберігайте в холодильнику.
м'ятний цукор - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти