М'ятний цукор
(покроковий рецепт з фото)
На вулиці літо - буйство пряних і ароматних трав. Саме час заготовити їх на зиму! Пропоную Вам рецепт м'ятного цукру, який в зиязикай час буде як ніколи до речі!
Як добре в холодний зиязикай вечір випити чашечку чаю з запашними травами, а саме з м'ятою. Хтось для цього сушить її, хтось заморожує, я ж хочу запропонувати інший варіант. Цей цукор так само прекрасно підійде для випічки і приготування коктейлів, зокрема для коктейлю "мохіто" . До м'яті Ви можете додати трохи меліси або материнки. Зберігати таку заготовку обов'язково в холодильнику і брати чергову порцію тільки чистою, сухий ложкою. Згодом маса може потемніти, але на смак це ніяк не вплине. Пригощайтеся!
- М'ята - 50 грам (листя)
- Цукор - 250 грам
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
Складіть сухі, чисті листки і цукор в чашу блендера.
Подрібніть до однорідного стану.
Перекладіть в стерилізовані банки, закрийте сухий кришкою і зберігайте в холодильнику.
Смачного!