Цукор, варений на молоці
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати цукор, варений на молоці. Блюдо виходить шалено смачним, тому приступимо
Готове ласощі необхідно видалити з форми, нарізати на шматочки і подавати до столу. Відмінно підійде до чаю і кави, обов'язково рекомендую спробувати Сподобається і дорослим, і діткам, це я точно обіцяю!
- Молоко - 1 Склянка
- Цукор - 3, 5 склянки
- Арахіс - 1 Склянка
- Вершкове масло - 80 грам
Почнемо ми з того, що підготуємо основні інгредієнти.
3 склянки цукру заливаємо молоком і ставимо каструлю на вогонь. Періодично перемішуємо суміш, щоб вона не приставала до дна. Варимо на невеликому вогні.
Тим часом злегка обсмажуємо арахіс на сухій сковороді.
Через 30 хвилин цукрово-молочна суміш буде виглядати, як на фото.
На окремій сковороді плавимо залишилися півсклянки цукру. Це послужить якимсь барвником для щербета.
Тепер додаємо розплавлений цукор до молочної суміші, туди ж відправляємо вершкове масло. Варимо на протязі декількох хвилин, постійно помішуючи.
Форму застилає пергаментом, на дні рівномірно розподіляємо смажений арахіс. Заливаємо все цукровим сиропом і залишаємо застигати в холодильнику.
Варена цукор з молоком і арахісом готовий, смачного!