Рецепт Цукор, варений на молоці фото

Цукор, варений на молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Горіхи , Молоко , Цукор , Арахіс
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , Десерт
Десерти , Цукерки , Іриски
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати цукор, варений на молоці. Блюдо виходить шалено смачним, тому приступимо

Опис приготування:

Готове ласощі необхідно видалити з форми, нарізати на шматочки і подавати до столу. Відмінно підійде до чаю і кави, обов'язково рекомендую спробувати Сподобається і дорослим, і діткам, це я точно обіцяю!

  • Молоко - 1 Склянка
  • Цукор - 3, 5 склянки
  • Арахіс - 1 Склянка
  • Вершкове масло - 80 грам
цукор, варений на молоці - фото крок 1
Почнемо ми з того, що підготуємо основні інгредієнти.
цукор, варений на молоці - фото крок 2
3 склянки цукру заливаємо молоком і ставимо каструлю на вогонь. Періодично перемішуємо суміш, щоб вона не приставала до дна. Варимо на невеликому вогні.
цукор, варений на молоці - фото крок 3
Тим часом злегка обсмажуємо арахіс на сухій сковороді.
цукор, варений на молоці - фото крок 4
Через 30 хвилин цукрово-молочна суміш буде виглядати, як на фото.
цукор, варений на молоці - фото крок 5
На окремій сковороді плавимо залишилися півсклянки цукру. Це послужить якимсь барвником для щербета.
цукор, варений на молоці - фото крок 6
Тепер додаємо розплавлений цукор до молочної суміші, туди ж відправляємо вершкове масло. Варимо на протязі декількох хвилин, постійно помішуючи.
цукор, варений на молоці - фото крок 7
Форму застилає пергаментом, на дні рівномірно розподіляємо смажений арахіс. Заливаємо все цукровим сиропом і залишаємо застигати в холодильнику.
цукор, варений на молоці - фото крок 8
Варена цукор з молоком і арахісом готовий, смачного!

Схожі рецепти