Апельсиновий цукор
(покроковий рецепт з фото)
Апельсиновий цукор - яскрава добавка для випічки, напоїв або каш. У цьому рецепті я поділюся простим способом, як приготувати апельсиновий цукор. З ним все страви виходять красивими і ароматними!
За бажанням в цукор можна додати ванільний сироп, корицю або карамельний ароматизатор. Зберігайте апельсиновий цукор в щільно закритій банці.
- Цукор - 150 грам
- Апельсин - 1 штука
Підготуйте всі інгредієнти.
Помийте апельсин і обдайте його окропом. Потім натріть на дрібній тертці цедру. З апельсина вичавіть 1-2 чайні ложечки соку.
У блендері з'єднайте апельсиновий сік, цедру і цукор. Подрібнюйте до тих пір, поки маса не забарвиться в жовтий колір.
Перекладіть апельсиновий цукор на папір для випічки і підсушіть в духовці, періодично помішуючи. При температурі 180 градусів це займе приблизно 20-25 хвилин.
Апельсиновий цукор готовий, смачного!