Рецепт Апельсиновий цукор фото

Апельсиновий цукор
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Фрукти , Апельсин , Цукор
Пісні страви , Веганські страви
На святковий стіл
Солодке
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Апельсиновий цукор - яскрава добавка для випічки, напоїв або каш. У цьому рецепті я поділюся простим способом, як приготувати апельсиновий цукор. З ним все страви виходять красивими і ароматними!

Опис приготування:

За бажанням в цукор можна додати ванільний сироп, корицю або карамельний ароматизатор. Зберігайте апельсиновий цукор в щільно закритій банці.

  • Цукор - 150 грам
  • Апельсин - 1 штука
апельсиновий цукор - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
апельсиновий цукор - фото крок 2
Помийте апельсин і обдайте його окропом. Потім натріть на дрібній тертці цедру. З апельсина вичавіть 1-2 чайні ложечки соку.
апельсиновий цукор - фото крок 3
У блендері з'єднайте апельсиновий сік, цедру і цукор. Подрібнюйте до тих пір, поки маса не забарвиться в жовтий колір.
апельсиновий цукор - фото крок 4
Перекладіть апельсиновий цукор на папір для випічки і підсушіть в духовці, періодично помішуючи. При температурі 180 градусів це займе приблизно 20-25 хвилин.
апельсиновий цукор - фото крок 5
Апельсиновий цукор готовий, смачного!

Схожі рецепти