Цукор з бузком
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати незвичайну заготовку з цукру і свіжої бузку. Рецепт хоч і сезонний, але зберігатися такий цукор може довго. Беріть на замітку!
Для приготування цукру з бузком потрібно просто змішати їх разом і залишити мінімум на тиждень в прохолодному місці. Ви можете поекспериментувати зі смаком, використовуючи тростинний або кокосовий цукор. Запашний ароматний цукор з бузком можна додавати в каву або в холодні напої, а також використовувати у випічці.
- Цукор - 100 грам
- Бузок - 20 грам
Підготуйте інгредієнти.
Розділіть бузок на суцвіття. Добре промийте та висушіть.
Викладіть шар цукру на дно банки (приблизно 1 см.), потім шар бузку і так далі, поки не заповниться банку.
Щільно закрийте кришкою і залиште на тиждень, поки цукор повністю не вбере аромат. Перед використанням просійте цукор.
Цукор з бузком готовий, смачного!