Вони не потрібен Цукор
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися рецептом дуже смачного десерту - желе з ожини з імбиром. Вони хочуть prigotovim без Сахара, для солодощі додамо мед. Рецепт дуже простий, готується швидко.
Желе можна легко приготувати без цукру, додавши мед або цукрозамінник. Готувати десерт легко і просто, варіацій смаків величезна кількість, можна використовувати ягоди, в тому числі і заморожені. Дотримуйтесь покроковим рекомендаціям і готуйте на здоров'я і для здоров'я!
- Ожина - 150 грам (у мене заморожена)
- Вода - 500 мілілітрів(450 мл. - для морса, 50 мл. - для замочування желатину)
- Корінь імбиру - 45 грам
- Мед - 45 грам
- Желатин - 10-15 грам
Підготуйте інгредієнти.
Влийте 450 мл. Води в сотейник, додайте ожину, поставте на вогонь.
Імбир очистіть і наріжте пластинками.
Додайте імбир в сотейник до ягодам.
Процідіть ягідно-імбирний морс, охолодіть до кімнатної температури.
Замочіть желатин водою кімнатної температури для набухання.
Додайте в остиглий морс мед, розмішайте до розчинення.
Додайте в морс набряклий желатин, розмішайте, перелейте в сотейник. Поставте масу на вогонь, нагрійте при помішуванні практично до кипіння, але не кип'ятіть.
Розлийте гарячу рідину по формах, поставте в прохолодне місце для застигання.
Через 2-3 години желе добре застигне і буде готове до вживання. Перед подачею желе можна прикрасити ягодами або фруктами. Десерт вийшов смачний, з легкої імбирної терпкістю, в міру солодкий і дуже корисний, адже як відомо в желе міститься колаген, так необхідний нашій шкірі і суглобам.