Рецепт М'ятна прошарок в торт фото

М'ятна прошарок в торт
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Десерти

Все більше людей вважають за краще домашні торти магазинним. Краще зробити випічку самому будинку, щоб знати, з чого вона складається. А також ви легко можете контролювати смак будь-якої деталі з рецепта.

Наприклад, якщо ви хочете додати в ваш кондитерський шедевр яскраву і незвичайну за смаком деталь, то прочитайте, як приготувати м'ятну прошарок в торт. Її красивий колір прикрасить шоколадний бісквіт і добре буде контрастувати з вершковим кремом. Візьміть собі на замітку, якщо любите піч.

  • Вершкове масло - 150 грам
  • Харчовий барвник, м'ятний - 0, 05 грами
  • Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
  • Екстракт м'яти - 0, 25 чайних ложки
  • Молоко - 1 Ст. Ложка
м'ятна прошарок в торт - фото крок 1
М'яке масло збийте міксером.
м'ятна прошарок в торт - фото крок 2
Потім додайте цукрову пудру, екстракт м'яти і молоко. Продовжуйте збивати суміш до повітряної текстури.
м'ятна прошарок в торт - фото крок 3
Додайте барвник і ще раз перемішайте.
м'ятна прошарок в торт - фото крок 4
Розмажте прошарок на бісквіт. Приберіть її в холодильник до повного охолодження.

Схожі рецепти