М'ятна прошарок в торт
(покроковий рецепт з фото)
Все більше людей вважають за краще домашні торти магазинним. Краще зробити випічку самому будинку, щоб знати, з чого вона складається. А також ви легко можете контролювати смак будь-якої деталі з рецепта.
Наприклад, якщо ви хочете додати в ваш кондитерський шедевр яскраву і незвичайну за смаком деталь, то прочитайте, як приготувати м'ятну прошарок в торт. Її красивий колір прикрасить шоколадний бісквіт і добре буде контрастувати з вершковим кремом. Візьміть собі на замітку, якщо любите піч.
- Вершкове масло - 150 грам
- Харчовий барвник, м'ятний - 0, 05 грами
- Цукрова пудра - 4 Ст. Ложки
- Екстракт м'яти - 0, 25 чайних ложки
- Молоко - 1 Ст. Ложка
М'яке масло збийте міксером.
Потім додайте цукрову пудру, екстракт м'яти і молоко. Продовжуйте збивати суміш до повітряної текстури.
Додайте барвник і ще раз перемішайте.
Розмажте прошарок на бісквіт. Приберіть її в холодильник до повного охолодження.