М'ятна какао з маршмеллоу
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам дізнатися, як приготувати м'ятна какао з маршмеллоу, досить оригінальний варіант улюбленого всіма какао! Особливість рецепту в тому, що для приготування цього напою ми візьмемо льодяники!
Домогтися м'ятного присмаку в какао можна за допомогою м'ятних льодяників, просто розчинивши їх у молоці під час приготування какао. Повірте, такий напій вам точно сподобається, особливо в поєднанні з солодкою випічкою! Більш того, рекомендую прикрасити какао зефіркамі маршмеллоу. Одним словом, дивіться рецепт і пробуйте!
- Молоко - 500 мілілітрів
- Какао-порошок - 2-3 Ст. Ложок
- М'ятні льодяники - 3-4 штук
- Maršmellou - 1/2 склянки
- Цукор - За смаком
1. Для початку роздробити м'ятні льодяники на кілька частин, щоб вони швидше розчинилися в какао. Потім поставте молоко на вогонь і добре його нагрійте, не доводячи до кипіння.
2. Далі додайте какао і добре перемішайте. Додайте роздроблені м'ятні льодяники і, постійно помішуючи, розчиніть їх в какао. Не доводьте суміш до кипіння.
3. Як тільки льодяники розчиняться, зніміть какао з плити і спробуйте. Якщо потрібно, додайте цукор. Дайте напою трохи настоятися або відразу подавайте, додавши до нього жменю маршмеллоу.