Рецепт М'ятна морозиво фото

М'ятна морозиво
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Вершки , Зелень , М'ята , Згущене молоко
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 6
Час приготування: 8 г. 0 хв.

Приготуємо ніжне, м'яке вершкове морозиво з приємним м'ятним смаком? Воно так приємно освіжає в спекотний сонячний день. А приготувати його легко і просто! При заморожуванні не треба перемішувати!

Опис приготування:

Хочу поділитися з вами легким рецептом, як приготувати м'ятна морозиво. Вам не доведеться перемішувати його при заморожуванні кожні 30 хвилин. Досить тільки раз збити вершки і змішати зі згущеним молоком, ось і все зусилля! Як ви вже зрозуміли, до складу цього морозива не входять яйця. Морозиво виходить дуже смачним, м'яким, без твердих крижинок. Готуйте з задоволенням!

  • Вершки - 400 мілілітрів (жирністю від 33% )
  • Згущене молоко - 200 мілілітрів
  • М'ятний лист - 1 штука (жменю)
м'ятна морозиво - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. М'яту промийте прохолодною водою.
м'ятна морозиво - фото крок 2
Вершки (200 мл) влийте в каструлю, додайте м'яту і доведіть все разом до кипіння. Накрийте кришкою, остудіть і дайте настоятися протягом 2-ух годин. Всі вершки перед збивання повинні бути холодними.
м'ятна морозиво - фото крок 3
Потім видаліть м'яту з вершків, відіжміть її. Додайте в м'ятні вершки інші, збийте їх міксером в стійку піну. Вмішайте згущене молоко в збиті вершки за допомогою лопатки. Накрийте харчової плівкою в контакт і поставте в морозильник на ніч.
м'ятна морозиво - фото крок 4
Смачного!

Схожі рецепти