М'ятна морозиво
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо ніжне, м'яке вершкове морозиво з приємним м'ятним смаком? Воно так приємно освіжає в спекотний сонячний день. А приготувати його легко і просто! При заморожуванні не треба перемішувати!
Хочу поділитися з вами легким рецептом, як приготувати м'ятна морозиво. Вам не доведеться перемішувати його при заморожуванні кожні 30 хвилин. Досить тільки раз збити вершки і змішати зі згущеним молоком, ось і все зусилля! Як ви вже зрозуміли, до складу цього морозива не входять яйця. Морозиво виходить дуже смачним, м'яким, без твердих крижинок. Готуйте з задоволенням!
- Вершки - 400 мілілітрів (жирністю від 33% )
- Згущене молоко - 200 мілілітрів
- М'ятний лист - 1 штука (жменю)
Підготуйте необхідні продукти. М'яту промийте прохолодною водою.
Вершки (200 мл) влийте в каструлю, додайте м'яту і доведіть все разом до кипіння. Накрийте кришкою, остудіть і дайте настоятися протягом 2-ух годин. Всі вершки перед збивання повинні бути холодними.
Потім видаліть м'яту з вершків, відіжміть її. Додайте в м'ятні вершки інші, збийте їх міксером в стійку піну. Вмішайте згущене молоко в збиті вершки за допомогою лопатки. Накрийте харчової плівкою в контакт і поставте в морозильник на ніч.
Смачного!