Рецепт М'ясо з селерою фото

М'ясо з селерою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Селера, Стебло селери
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Ароматне, смачне і низькокалорійне блюдо, яке прийшло до нас зі Сходу. М'ясо з селерою, доповнене волоським горіхом, стане відмінною ідеєю для обіду або вечері.

Рецепт приготування м'яса з селерою неймовірно простий, але саме блюдо навряд чи хтось назве звичайним. Використовувати краще курку або яловичину, втім, також можна спробувати приготувати свинину або будь-яке інше м'ясо.

1. М'ясо (я вибрала курку) промити і просушити. Порізати на порційні шматочки і покласти в глибоку миску.

2. Готуємо маринад: соєвий соус, коньяк і муку змішати до однорідної маси і заправити курку. Потім посолити і поперчити за смаком. Залишити маринуватися хвилин 15-20.

3. Поки курка маринується, порізати селера і очистити волоські горіхи від шкаралупи.

4. У розігріте масло відправити часник і трохи обсмажити його. Коли часник почне золотитися, акуратно дістати його, він більше не знадобиться.

5. На сковороду відправити курку і обсмажити до готовності.

6. Курку дістати і на цій же сковороді обсмажити трохи горіхи.

7. В окрему ємність відправити бульйон, довести до кипіння і трохи проварити в ньому селера. Посолити за смаком.

8. Додати до селері курку і горіхи, потримати на вогні хвилин 5.

М'ясо з селерою в домашніх умовах вийде нічим не гірше вишуканого ресторанного страви. Перед подачею, по бажанню, прикрасити свіжою зеленню або слайсами припущенной моркви.

Подавати можна як самостійну страву або з рисом.


  • Курица или говядина- 500 грам
  • Стебла селери - 3 штуки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Волоський горіх - 100 грам
  • Бульйон - 150 мілілітрів (овочевий або м'ясний)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Морква - 1 штука (по бажанню)
Рецепт приготування м'яса з селерою неймовірно простий, але саме блюдо навряд чи хтось назве звичайним. Використовувати краще курку або яловичину, втім, також можна спробувати приготувати свинину або будь-яке інше м'ясо.

1. М'ясо (я вибрала курку) промити і просушити. Порізати на порційні шматочки і покласти в глибоку миску.

2. Готуємо маринад: соєвий соус, коньяк і муку змішати до однорідної маси і заправити курку. Потім посолити і поперчити за смаком. Залишити маринуватися хвилин 15-20.

3. Поки курка маринується, порізати селера і очистити волоські горіхи від шкаралупи.

4. У розігріте масло відправити часник і трохи обсмажити його. Коли часник почне золотитися, акуратно дістати його, він більше не знадобиться.

5. На сковороду відправити курку і обсмажити до готовності.

6. Курку дістати і на цій же сковороді обсмажити трохи горіхи.

7. В окрему ємність відправити бульйон, довести до кипіння і трохи проварити в ньому селера. Посолити за смаком.

8. Додати до селері курку і горіхи, потримати на вогні хвилин 5.

М'ясо з селерою в домашніх умовах вийде нічим не гірше вишуканого ресторанного страви. Перед подачею, по бажанню, прикрасити свіжою зеленню або слайсами припущенной моркви.

Подавати можна як самостійну страву або з рисом.

Схожі рецепти