Рецепт М'ясо з гарбузом фото

М'ясо з гарбузом
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Гарбуз, Реберця
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Гарбуз є унікальним овочем, який можна знайти в будь-який час року, вона смачна і корисна. Тут я розповім вам, як приготувати гарбуз із м'ясом. Будемо подавати її з тушкованими яловичими ребрами.

Хоч процес приготування страви і займає більше двох годин, він зовсім нескладний. Вам тільки потрібно підготувати продукти та відправити їх запікатися. Тим часом ви зможете, наприклад, приготувати десерт. Таким чином, у вас вийде відмінний обід або вечерю. Гарбуз з яловичими ребрами може бути гідна святкового столу, це смачно.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Короткі яловичі ребра - 600-700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Консервовані томати - 200 мілілітрів
  • Бульйон м'ясний - 200 мілілітрів
  • Гарбуз - 1 штука (вагою близько 1, 5 кг)
  • Петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком
  • Вино червоне сухе - 150 мілілітрів
м'ясо з гарбузом - фото крок 1
Духовку дозволите на 190 градусів. У глибокому сотейнику розігрійте масло і обсмажте ребра за лічені хвилини 10, додавши сіль і перець за смаком. Дістаньте м'ясо і обсмажте в сотейнику подрібнені цибулю і часник до м'якості. Потім влийте вино, бульйон, помідори, поверніть м'ясо і доведіть все до кипіння.
м'ясо з гарбузом - фото крок 2
Гарбуз вимийте, розріжте навпіл і дістаньте серцевину з насінням. Потім можна розрізати половинки на дольки.
м'ясо з гарбузом - фото крок 3
М'ясо з соусом накрийте фольгою і відправте в духовку на 2 годину. А гарбуз можна запікати паралельно, окропивши маслом, посолити і поперчити. Гарбуз печеться близько 45 хвилин. Накривати фольгою її не потрібно.
м'ясо з гарбузом - фото крок 4
Коли і гарбуз, і м'ясо будуть готові, подавайте їх до столу, присипавши свіжою петрушкою і полив соусом, який залишився при запіканні м'яса.

Схожі рецепти