М'ясо з гарбузом

М'ясо з гарбузом
Кількість порцій: 4-5 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Гарбуз є унікальним овочем, який можна знайти в будь-який час року, вона смачна і корисна. Тут я розповім вам, як приготувати гарбуз із м'ясом. Будемо подавати її з тушкованими яловичими ребрами.

опис приготування:

Хоч процес приготування страви і займає більше двох годин, він зовсім нескладний. Вам тільки потрібно підготувати продукти та відправити їх запікатися. Тим часом ви зможете, наприклад, приготувати десерт. Таким чином, у вас вийде відмінний обід або вечерю. Гарбуз з яловичими ребрами може бути гідна святкового столу, це смачно.

  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • Короткі яловичі ребра— 600-700 грам
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • консервовані томати— 200 мілілітрів
  • бульйон м'ясний— 200 мілілітрів
  • гарбуз— 1 штука(вагою близько 1,5 кг)
  • петрушка— За смаком
  • сіль, перець— За смаком
  • Вино червоне сухе— 150 мілілітрів
М'ясо з гарбузом - фото крок 1 Духовку дозволите на 190 градусів. У глибокому сотейнику розігрійте масло і обсмажте ребра за лічені хвилини 10, додавши сіль і перець за смаком. Дістаньте м'ясо і обсмажте в сотейнику подрібнені цибулю і часник до м'якості. Потім влийте вино, бульйон, помідори, поверніть м'ясо і доведіть все до кипіння.

М'ясо з гарбузом - фото крок 2 гарбуз вимийте, розріжте навпіл і дістаньте серцевину з насінням. Потім можна розрізати половинки на дольки.

М'ясо з гарбузом - фото крок 3 М'ясо з соусом накрийте фольгою і відправте в духовку на 2 годину. А гарбуз можна запікати паралельно, окропивши маслом , посолити і поперчити. Гарбуз печеться близько 45 хвилин. Накривати фольгою її не потрібно.

М'ясо з гарбузом - фото крок 4 Коли і гарбуз, і м'ясо будуть готові, подавайте їх до столу, присипавши свіжою петрушкою і полив соусом, який залишився при запіканні м'яса. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Баранина з гарбузом

Баранина з гарбузом

В осінній сезон побалуйте себе і свою сім'ю ароматної і соковитою бараниною з гарбузом, благо і м'ясо і такий овоч можна з легкістю придбати на ринку або в супермаркеті. головне — гарбуз повинна пахнути! опис приготування: Соковита баранина ідеально поєднується з пряною, солодкуватої гарбузом....

читати далі
Білий хліб з гарбузом

Білий хліб з гарбузом

з гарбуза, як правило, готують солодку випічку, але в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати білий хліб з гарбузом - відмінну ароматну основу для бутербродів або хрустку добавку до перших страв. опис приготування: Гарбуз - дуже хороший продукт, так як її можна подавати як самостійне блюдо...

читати далі
Биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом

Биточки з гарбузом під червоним цибульним соусом

Чому б не урізноманітнити звичайні м'ясні биточки іншими складовими? Сьогодні я вирішила додати до м'яса гарбуз і вівсяні пластівці. А запікати наші биточки будемо разом з смачним соусом. опис приготування: З ці блюдом відкритий простір для Вашої фантазії. Замість гарбуза можете сміливо додава...

читати далі
Млинці з гарбузом на кефірі

Млинці з гарбузом на кефірі

Масляна вже йде, а значить є прекрасний привід порадувати і здивувати гостей яскравими і ароматними млинцями з солодкою гарбуза. Беріть мій рецепт на замітку! опис приготування: Приготувати млинці з гарбузом дуже просто, а результат вас неодмінно порадує. Млинці виходять ніжні, ароматні і дуже...

читати далі
Булгур з гарбузом

Булгур з гарбузом

Чи любите ви булгур, як люблю його я? Якщо так, то запрошую до столу! Будемо готувати смачне, ніжне і дуже корисне блюдо, яке відмінно підійде як самостійне або ж як гарнір. опис приготування: Рецепт буде знахідкою для тих, хто на дієті або тримає піст. Додатково можете додати будь-які овочі н...

читати далі