Рецепт М'ясо, тушковане з цибулею і морквою фото

М'ясо, тушковане з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Після важкого трудового дня хочеться якомога швидше прийти додому і поїсти, а не стояти замість цього три години над плитою. Тому я на вечерю завжди готую швидкі і нескладні страви.

Опис приготування:

Моя сім'я обожнює м'ясо з овочами. Поетапно нижче я описала один зі своїх улюблених рецептів - як приготувати м'ясо, тушковане з цибулею і морквою. Продуктів знадобиться трохи. А вся сім'я із задоволенням збереться за столом, щоб покуштувати яловичину. Приступимо до приготування!

  • Яловичина - 700 грам
  • Морква - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука (найкраще підійде червоний)
  • Червоний гострий перець - 1/6 штуки
  • Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чорний мелений перець - За смаком
м'ясо, тушковане з цибулею і морквою - фото крок 1
Добре очистіть м'ясо, наріжте його на шматочки. Вони повинні вийти приблизно 3 з 3 см.
м'ясо, тушковане з цибулею і морквою - фото крок 2
Перекладіть яловичину в казан, підлити масла. Після того як на м'ясі утворилася скоринка, влийте 1/3 склянки води. Гасіть під кришкою близько години, підливаючи воду.
м'ясо, тушковане з цибулею і морквою - фото крок 3
Цибулю і моркву наріжте. Як тільки випаруватися вода, додайте їх до м'яса. Коли страва буде практично готове, закиньте лавровий лист, перець, спеції і сіль.

Схожі рецепти