М'ясо, тушковане з цибулею і морквою
(покроковий рецепт з фото)
Після важкого трудового дня хочеться якомога швидше прийти додому і поїсти, а не стояти замість цього три години над плитою. Тому я на вечерю завжди готую швидкі і нескладні страви.
Моя сім'я обожнює м'ясо з овочами. Поетапно нижче я описала один зі своїх улюблених рецептів - як приготувати м'ясо, тушковане з цибулею і морквою. Продуктів знадобиться трохи. А вся сім'я із задоволенням збереться за столом, щоб покуштувати яловичину. Приступимо до приготування!
- Яловичина - 700 грам
- Морква - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука (найкраще підійде червоний)
- Червоний гострий перець - 1/6 штуки
- Соняшникова олія - 4 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 2 штуки
- Чорний мелений перець - За смаком
Добре очистіть м'ясо, наріжте його на шматочки. Вони повинні вийти приблизно 3 з 3 см.
Перекладіть яловичину в казан, підлити масла. Після того як на м'ясі утворилася скоринка, влийте 1/3 склянки води. Гасіть під кришкою близько години, підливаючи воду.
Цибулю і моркву наріжте. Як тільки випаруватися вода, додайте їх до м'яса. Коли страва буде практично готове, закиньте лавровий лист, перець, спеції і сіль.