Тушковане м'ясо з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Тушковане м'ясо з морквою - гранично простий і невигадливий рецепт. Однак, він просто незамінний, якщо вам потрібно готувати вечерю для всієї родини, а вигадувати кулінарні шедеври немає часу.
Ламаєте голову, як приготувати тушковане м'ясо з морквою швидко і без особливих зусиль? Тоді цей рецепт вам допоможе. Це дуже смачна страва, незважаючи на те, що виглядає воно просто. Адже не завжди смачно тільки те, що готується довго і складно.
- Яловичина - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Сіль, перець - За смаком
- Барбарис - 1 Чайна ложка
- Масло для смаження - 2 Ст. Ложки
Цибулю і моркву вимийте і очистіть. Цибуля наріжте стандартними дрібними квадратиками, а морквину можете натерти на тертці, але все ж краще нарізати її соломкою, хоч це і займе трохи більше часу. Зате тоді вона не розвариться в процесі приготування. Обсмажте на олії овочі.
М'якоть яловичини вимийте, обсушити і наріжте невеликими довгастими шматочками. Надішліть м'ясо обсмажувати до овочів.
Закип'ятіть воду. Влийте один стакан до м'яса з морквою і цибулею. Додайте сіль, спеції і барбарис. Дочекайтеся, поки рідина закипить, зменшіть вогонь і тушкуйте із закритою кришкою півтори години, щоб м'ясо не просто приготувалося, а стало дуже м'яким.
Подавайте м'ясо з будь-яким гарніром. Відмінно підійдуть макаронні вироби. Обов'язково полийте гарнір підливою, яка утворюється в процесі приготування м'яса.