М'ясо шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Соковите ароматне м'ясо, обсмажене на сковороді, та ще й в ніжному молочному соусі. Від такого гарячого блюда ніхто не відязикаться. Дивимося рецепт м'яса шматочками на сковороді і на вус мотаємо.
Якщо вам здається, що молоко і м'ясо не сумісні речі - значить ви просто ще не пробували нічого подібного! Для приготування м'яса шматочками на сковороді я беру свинину, без прожилок і зайвого жиру. Молоко звичайнісіньке магазинне. Трави - у мене суміш для смаження м'яса, варто також додати мускатний горіх. Лук не люблю, не додаю. Загалом, дивимося рецепт.
- М'ясо - 600 грам
- Молоко - 800 мілілітрів
- Спеції - За смаком
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Борошно - 1-2 Ст. Ложок
М'ясо промийте, поріжте на шматочки середнього розміру.
Обсмажуємо на розігрітій сковороді хвилин 5-7.
Додаємо спеції.
Не забуваємо помішувати, щоб ні м'ясо, ні спеції продуктів не пригорали.
Додаємо борошно, обсмажуємо пару хвилин.
До золотистого кольору.
Вливаємо молоко. Перемішуємо акуратно.
Тушкуємо на середньому вогні, поки все не загусне, а м'ясо буде м'яким і готовим.
Тим часом, можна відварити макарони.
Наше м'ясо шматочками на сковороді готове. Смачного!
Тим часом, можна відварити макарони.
Наше м'ясо шматочками на сковороді готове. Смачного!