Смачне м'ясо шматочками на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Просте і шалено смачне тушковане м'ясо з цибулею і спеціями на сковороді. Дивимося рецепт прямо зараз!
Для приготування смачного м'яса шматочками на сковороді нам знадобиться хороший шматок свинини (можна взяти будь-яке інше м'ясо), одна велика цибулина (можна дві дрібні), набір спецій за смаком (я беру перець духмяний, лавровий лист, приправу для м'яса), а також оцет яблучний (можна і виноградний) 9 %. Дивимося рецепт.
- М'ясо - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Оцет - 3 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Олія - 3-4 Ст. Ложок
Нарізаємо м'ясо шматочками середнього розміру. Я брала свинину.
Цибуля порізали півкільцями, оцет розвели з водою (в пропорції 1:10). Замочили цибулю в цьому маринаді хвилин на 15. Так ми отримаємо приємний аромат, а не різкий запах цибулі.
На розігрітій сковороді в маслі обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки.
Коли м'ясо підрум'яниться, додаємо цибулю і спеції.
roza_ker, помішуючи, до золотистого кольору цибулі.
Потім зменшуємо вогонь, доливаємо водички так, щоб закрити половину нашого страви. tusim, поки м'ясо не стане м'яким і ніжним.
Прикриваємо кришкою і тушкуємо близько години, час від часу доливаємо воду, перевертаємо м'ясо.
Коли страва стало ніжним, як нам хочеться, вимикаємо вогонь.
Готове смачне м'ясо шматочками на сковороді можете подавати з будь-яким гарніром. Смачного!
Готове смачне м'ясо шматочками на сковороді можете подавати з будь-яким гарніром. Смачного!