Смачне м'ясо на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Поділюся дуже цікавим рецептом, особливо він сподобається чоловікам, віддають перевагу м'ясо. Тим більше, що кожен чоловік зможе зробити це сам. Дивіться, як приготувати смачне м'ясо на сковороді.
Для смачної вечері знадобиться сковорода з антипригарним покриттям і шматок філе будь-якого м'яса: яловичина або курка, індичка або свинина, принцип не змінюється. Легке, смачне і дуже швидке в приготуванні блюдо для тих, хто не затримується на кухні довше 10 хвилин.
- М'ясо - 1 штука (скибочку філе яловичини, курки, індички, свинини)
- Масло оливкове - За смаком
- Орегано сушений - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Спочатку приготуйте тарілку, на яку будете викладати готове м'ясо: насипте сіль, чорний перець, орегано (або інші улюблені приправи) і полийте оливковою олією.
2. Скибочку м'яса вимийте, обсушити, покладіть на обробну дошку і відбийте молотком для м'яса, щоб товщина шматка стала однаковою.
3. Увімкніть газ під сковородою і дайте їй нагрітися 3-5 хвилин, потім покладіть м'ясо і обсмажуйте на сухій сковороді на одній стороні протягом 3-х хвилин.
4. Поверніть скибочку м'яса і обсмажуйте 3 хвилини з іншого боку. Наколи м'ясо вістрям ножа і, якщо сік прозорий, зніміть сковороду з плити. А якщо сік ще з кров'ю, продовжите обсмажувати до прозорого соку.
5. Обсмажене м'ясо покладіть на тарілку з оливковою олією і приправами, дайте просочитися і переверніть шматок м'яса на іншу сторону. Смачне м'ясо готове. Смачного!