Смачне м'ясо на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 1
Час приготування: 10 хв.
Поділюся дуже цікавим рецептом, особливо він сподобається чоловікам, віддають перевагу м'ясо. Тим більше, що кожен чоловік зможе зробити це сам. Дивіться, як приготувати смачне м'ясо на сковороді.
Опис приготування:
Для смачної вечері знадобиться сковорода з антипригарним покриттям і шматок філе будь-якого м'яса: яловичина або курка, індичка або свинина, принцип не змінюється. Легке, смачне і дуже швидке в приготуванні блюдо для тих, хто не затримується на кухні довше 10 хвилин.
- М'ясо - 1 штука (скибочку філе яловичини, курки, індички, свинини)
- Масло оливкове - За смаком
- Орегано сушений - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Спочатку приготуйте тарілку, на яку будете викладати готове м'ясо: насипте сіль, чорний перець, орегано (або інші улюблені приправи) і полийте оливковою олією.
2. Скибочку м'яса вимийте, обсушити, покладіть на обробну дошку і відбийте молотком для м'яса, щоб товщина шматка стала однаковою.
3. Увімкніть газ під сковородою і дайте їй нагрітися 3-5 хвилин, потім покладіть м'ясо і обсмажуйте на сухій сковороді на одній стороні протягом 3-х хвилин.
4. Поверніть скибочку м'яса і обсмажуйте 3 хвилини з іншого боку. Наколи м'ясо вістрям ножа і, якщо сік прозорий, зніміть сковороду з плити. А якщо сік ще з кров'ю, продовжите обсмажувати до прозорого соку.
5. Обсмажене м'ясо покладіть на тарілку з оливковою олією і приправами, дайте просочитися і переверніть шматок м'яса на іншу сторону. Смачне м'ясо готове. Смачного!