М'ясо по-чеськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви втомилися від одноманітних страв, то пропоную вам приготувати м'ясо по-чеськи. Це неймовірно смачні "конвертики" з начинкою, які підкорять ваше серце.
Приготувати м'ясо по-чеськи найкраще на природі, на решітці і вугіллі. Але і в домашніх умовах це блюдо виходить фантастично смачним. Не бійтеся складного процесу, насправді все дуже легко і просто. Сподіваюся, мій рецепт м'яса по-чеськи допоможе вам приготувати смачну страву!
- Яловичина - 300-400 грам
- Сир - 100 грам
- Часник - 2 зубчики
- Свіжа зелень - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
1. Яловичину вимити і просушити. Рецепт приготування м'яса по-чеськи таїть в собі кілька секретів. Перший з них - це спосіб нарізки м'яса. Його необхідно різати трохи навскоси досить товстими шматочками.
2. Правильно відбити м'ясо - це наступний секрет цього блюдо. Кожен шматочок необхідно загорнути в харчову плівку або поліетиленовий пакет і дуже акуратно відбити молоточком. М'ясо повинно бути дуже тонке, але обов'язково ціле. Злегка посолити і поперчити.
3. Саме час взятися за начинку. Для цього необхідно натерти сир. Часник очистити і видавити через прес. Зелень подрібнити. Всі відправити в одну миску і ретельно перемішати.
4. На половинку шматочка м'яса викласти 1-2 столові ложки начинки.
5. Акуратно закрити м'ясної "конвертик" . Краї добре притиснути і злегка відбити молоточком.
6. Саме час відправити м'ясо на решітку і посмажити на вугіллі. Якщо такої можливості немає, то м'ясо по-чеськи в домашніх умовах можна приготувати на сковороді. Краще вибрати сковороду гриль. Подавати його можна з овочами або улюбленим гарніром.