М'ясо по-аджарський
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі неймовірно смачне, ще до того ж і дієтичне блюдо грузинської кухні - м'ясо по-аджарський. Спробуйте приготувати його будинку, і насолоджуйтеся користю і смаком цієї страви.
Хто точно знає толк в м'ясі, так це грузини. М'ясо по-аджарський - це прекрасне поєднання дієтичного м'яса і овочів, яке робить блюдо неймовірно корисним і по-справжньому смачним. Розповідаю, як зробити м'ясо по-аджарський - обов'язково спробуйте приготувати!
- М'ясо - 500 грам
- Помідор - 5 штук
- Болгарський перець - 2 штуки
- Баклажан - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-5 зубчиків
- Свіжа зелень - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Цукор - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки

1. Овочі для м'яса по-аджарський в домашніх умовах добре вимити і просушити.

2. М'ясо (пісна свинина або яловичина) відварити до готовності. Бульйон зберегти, він може знадобитися.

3. Злегка остигле м'ясо нарізати соломкою або великими кубиками.

4. Баклажани очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.

5. На помідорах зробити невеликі надрізи і залити окропом в глибокому посуді. Потримати 2-3 хвилини, потім охолодити під проточною водою.

6. Очистити помідори від шкірки і дрібно нарізати.

7. Болгарський перець очистити від хвостиків і насіння і нарізати дрібними кубиками.

8. Цибулину очистити і подрібнити.

9. На розігріту з невеликою кількістю масла сковороду відправити цибулю.

10. До трохи підсмаженої цибулі додати перець і баклажани.

11. Через 5-7 хвилин додати помідори і добре перемішати. Овочі повинні гаситися в досить великій кількості соку. Якщо сік випаровується швидше, ніж готуються овочі, додати трохи м'ясного бульйону.

12. Коли овочі будуть м'якими, можна відправляти до них м'ясо.

13. Загасити 3-5 хвилини. Посолити і поперчити за смаком. Додати видавлений через прес часник і дрібно посічену зелень.

14. Ось і весь простий рецепт м'яса по-аджарський. Залишилося тільки зняти з вогню і подавати до столу. Це неймовірно смачно - спробуйте і переконайтеся самі.