Рецепт М'ясо по-аджарський фото

М'ясо по-аджарський
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Пропоную вашій увазі неймовірно смачне, ще до того ж і дієтичне блюдо грузинської кухні - м'ясо по-аджарський. Спробуйте приготувати його будинку, і насолоджуйтеся користю і смаком цієї страви.

Хто точно знає толк в м'ясі, так це грузини. М'ясо по-аджарський - це прекрасне поєднання дієтичного м'яса і овочів, яке робить блюдо неймовірно корисним і по-справжньому смачним. Розповідаю, як зробити м'ясо по-аджарський - обов'язково спробуйте приготувати!

  • М'ясо - 500 грам
  • Помідор - 5 штук
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Баклажан - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-5 зубчиків
  • Свіжа зелень - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Цукор - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
м'ясо по-аджарський - фото крок 1
1. Овочі для м'яса по-аджарський в домашніх умовах добре вимити і просушити.
м'ясо по-аджарський - фото крок 2
2. М'ясо (пісна свинина або яловичина) відварити до готовності. Бульйон зберегти, він може знадобитися.
м'ясо по-аджарський - фото крок 3
3. Злегка остигле м'ясо нарізати соломкою або великими кубиками.
м'ясо по-аджарський - фото крок 4
4. Баклажани очистити від шкірки і нарізати дрібними кубиками.
м'ясо по-аджарський - фото крок 5
5. На помідорах зробити невеликі надрізи і залити окропом в глибокому посуді. Потримати 2-3 хвилини, потім охолодити під проточною водою.
м'ясо по-аджарський - фото крок 6
6. Очистити помідори від шкірки і дрібно нарізати.
м'ясо по-аджарський - фото крок 7
7. Болгарський перець очистити від хвостиків і насіння і нарізати дрібними кубиками.
м'ясо по-аджарський - фото крок 8
8. Цибулину очистити і подрібнити.
м'ясо по-аджарський - фото крок 9
9. На розігріту з невеликою кількістю масла сковороду відправити цибулю.
м'ясо по-аджарський - фото крок 10
10. До трохи підсмаженої цибулі додати перець і баклажани.
м'ясо по-аджарський - фото крок 11
11. Через 5-7 хвилин додати помідори і добре перемішати. Овочі повинні гаситися в досить великій кількості соку. Якщо сік випаровується швидше, ніж готуються овочі, додати трохи м'ясного бульйону.
м'ясо по-аджарський - фото крок 12
12. Коли овочі будуть м'якими, можна відправляти до них м'ясо.
м'ясо по-аджарський - фото крок 13
13. Загасити 3-5 хвилини. Посолити і поперчити за смаком. Додати видавлений через прес часник і дрібно посічену зелень.
м'ясо по-аджарський - фото крок 14
14. Ось і весь простий рецепт м'яса по-аджарський. Залишилося тільки зняти з вогню і подавати до столу. Це неймовірно смачно - спробуйте і переконайтеся самі.

Схожі рецепти