Рецепт Котлети по-аджарський фото

Котлети по-аджарський
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
М'ясо, Фарш, Яйця
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Котлети

Думаю, що все хоч раз пробували хачапурі по-аджарський. А ось про котлетах чули не всі. Сьогодні ми будемо виправляти цей недолік. Приступимо!

Хто ж відязикаться від великих, смачних і ситних котлет? думаю, таких буде не багато. Виходять вони дуже ситними і соковитими, хоч і запікаються в духовці. Якщо ви хочете, щоб в готових котлетах жовток залишався рідким, то вбийте яйце за 10 хвилин до кінця приготування. Якщо плануєте робити маленькі котлетки, візьміть перепелині яйця. Вода для фаршу повинна бути дуже холодною, це допоможе котлеток зберегти свою соковитість. Також ви можете додати будь-які спеції кавказької кухні. Смачного!

  • Фарш м'ясний - 600 грам
  • Куряче яйце - 4 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вода - 50 мілілітрів
  • Сухарі паніровочні - 1 Ст. Ложка
  • Перець гострий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
котлети по-аджарський - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти.
котлети по-аджарський - фото крок 2
Додайте у фарш терті часник і цибулю, перемішайте. Потім влийте воду, приправити сіллю, поперчіть і перемішайте.
котлети по-аджарський - фото крок 3
Додайте сухарі і нарізану зелену цибулю. Гарненько перемішайте.
котлети по-аджарський - фото крок 4
Форму змастіть рослинною олією. Вологими руками сформуйте чотири довгастих котлети. Зробіть круглий отвір в середині в кожної котлетки.
котлети по-аджарський - фото крок 5
Надайте поглибленню і котлетки форму човники. Вбийте по одному яйцю в кожне поглиблення.
котлети по-аджарський - фото крок 6
Випікайте в гарячій духовці при 190 градусах протягом 35 хвилин до готовності.
котлети по-аджарський - фото крок 7
Вийміть і відразу подавайте.
котлети по-аджарський - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти