Рецепт М'ясо печене фото

М'ясо печене
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Рецепт приготування печеного м'яса з часником.

Печене м'ясо відомо людству з найдавніших часів, коли люди запікали на багатті мамонта. Зараз м'ясо запікається не тільки на відкритому вогні, але і в духовках, з protivnyah, на решітках і в вогнетривкої посуді. В даний час рецепти печеного м'яса вражають своєю різноманітністю. Час приготування запеченого м'яса становить приблизно 1, 5 годину. М'ясо викладається в попередньо розігріту до 250-280 градусів духовку. В ході приготування основну температуру випічки зменшують, щоб м'ясо рівномірно пропеклося. Щоб печене м'ясо було смачніше і соковитіше, рекомендується ставити в духовку ємність з водою - це запобіжить висихання і пригорання м'яса. У процесі приготування також рекомендується поливати м'ясо виділяються соками. Печене м'ясо - це дуже смачна страва, в якому зберігаються всі поживні речовини, тому що м'ясо готується у власному соку.

Приготування:

Розігріти духовку до 220-250 градусів. Промити м'ясо і висушити на паперових рушниках. Нарізати часник часточками. Начинити м'ясо часником, посипати сіллю і чорним перцем за смаком. Поставити в холодильник на 8-10 годин. Дістати м'ясо з холодильника і покласти в пакет для запікання з фольги або пергаменту, зав'язавши кінець, щоб з пакету не витікав сік під час готування. Скропити пакет водою, помістити на деко і випікати в попередньо розігрітій духовці 1, 5-2 години в залежності від розміру і виду м'яса. Висохлий пакет можна періодично збризкувати холодною водою. Після закінчення зазначеного часу проколіть м'ясо виделкою: якщо виділився сік червоного кольору - м'ясо ще не готове, якщо світлий - м'ясо можна виймати з духовки. Дістати м'ясо з упаковки, нарізати на шматки і подавати з відвареною картоплею, маринованими овочами і зеленню.


  • М'яса (яловичина, свинина, баранина) - 1 кілограм
  • Голівка часнику - 1 штука
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
Печене м'ясо відомо людству з найдавніших часів, коли люди запікали на багатті мамонта. Зараз м'ясо запікається не тільки на відкритому вогні, але і в духовках, з protivnyah, на решітках і в вогнетривкої посуді. В даний час рецепти печеного м'яса вражають своєю різноманітністю. Час приготування запеченого м'яса становить приблизно 1, 5 годину. М'ясо викладається в попередньо розігріту до 250-280 градусів духовку. В ході приготування основну температуру випічки зменшують, щоб м'ясо рівномірно пропеклося. Щоб печене м'ясо було смачніше і соковитіше, рекомендується ставити в духовку ємність з водою - це запобіжить висихання і пригорання м'яса. У процесі приготування також рекомендується поливати м'ясо виділяються соками. Печене м'ясо - це дуже смачна страва, в якому зберігаються всі поживні речовини, тому що м'ясо готується у власному соку.

Приготування:

Розігріти духовку до 220-250 градусів. Промити м'ясо і висушити на паперових рушниках. Нарізати часник часточками. Начинити м'ясо часником, посипати сіллю і чорним перцем за смаком. Поставити в холодильник на 8-10 годин. Дістати м'ясо з холодильника і покласти в пакет для запікання з фольги або пергаменту, зав'язавши кінець, щоб з пакету не витікав сік під час готування. Скропити пакет водою, помістити на деко і випікати в попередньо розігрітій духовці 1, 5-2 години в залежності від розміру і виду м'яса. Висохлий пакет можна періодично збризкувати холодною водою. Після закінчення зазначеного часу проколіть м'ясо виделкою: якщо виділився сік червоного кольору - м'ясо ще не готове, якщо світлий - м'ясо можна виймати з духовки. Дістати м'ясо з упаковки, нарізати на шматки і подавати з відвареною картоплею, маринованими овочами і зеленню.

Схожі рецепти