Печене яблуко
(покроковий рецепт з фото)
Вашій увазі хочу запропонувати дуже класний варіант, як приготувати печене яблуко з апетитною і ароматною солодкою начинкою. Це приголомшливий десерт для діток і дорослих. Спробуйте!
Хочу сказати, що печене яблуко можна зробити з медом, цукром, karamelyyu, а також з самими різними добавками: з сухофруктами, цукатами, горішками і т.Д. Для любителів фруктових десертів такі яблучка стануть справжньою знахідкою. Обов'язково спробуйте повторити рецепт будинку!
- Яблуко - 4 штуки
- Вода - 3/4 склянки
- Коричневий цукор - 1/4 склянки
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Горіхи - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Чайна ложка
1. Візьміть яблучка приблизно одного розміру. Вимийте їх і обсушити.
2. Акуратно виріжте у них серцевину.
3. І вийдуть у яблук ось такі отвори.
4. Викладіть їх у жароміцних форму, влийте на дно форми для запікання чисту воду.
5. Окремо з'єднайте коричневий цукор зі спеціями, ретельно перемішайте і додайте горішки, попередньо подрібнивши їх трохи.
6. Наповніть кожне яблуко начинкою. Зверху акуратно розмістіть невеликий шматочок вершкового масла.
7. Накрийте форму фольгою, надішліть її в розігріту до 180 градусів духовку.
8. Запікайте яблучка хвилин 45-55. Перед подачею можна додатково полити їх карамельний соусом або медом, наприклад. Смачного!