М'ясо печене в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
У дитинстві бабуся часто радувала смачненьким м'ясом, запеченим в духовці. А моєму поколінню на допомогу прийшла мультиварка, яка допомагає приготувати чудову запечену свинину.
Запечене в мультиварці м'ясо виходить навіть краще, ніж в духовці. Принаймні, на мій смак. Отже, приступимо. Поріжте моркву і часник, м'ясо помийте і проткніть ножем в декількох місцях. Начините м'ясо шматочками овочів, посипте сіллю і спеціями і залиште на 15-20 хвилин. Потім помістіть в мультиварку, включите режим випічки і готуйте 40 хвилин. Готове м'ясо наріжте на порції і подайте на стіл. Смачного!
- Свинина - 1 кілограм
- Морква - 2 штуки
- Голівка часнику - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти.
М'ясо помийте під проточною водою, морква і часник наріжте.
Шматок м'яса проткніть в декількох місцях ножем і начините шматочками моркви і часнику. Посипте зверху сіллю, перцем, паприкою та іншими приправами на ваш смак. Дайте хвилин 15-20 просочитися спеціями.
Потім помістіть в мультиварку, включите режим випічки і готуйте 40 хвилин. Готове м'ясо наріжте на порції і подайте на стіл.