М'ясо марала в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ви пробували м'ясо марала (або по-іншому - оленину)? Це дуже м'яке і смачне м'ясо. Нещодавно мені розповіли, як приготувати м'ясо марала в духовці. Вийшло просто чудово! Хочете спробувати?
Оленина вважається корисним і низькокалорійним продуктом з великим вмістом амінокислот, мікроелементів і вітамінів. З м'яса марала можна приготувати багато смачних страв: наприклад, відбивні, щі, пельмені, спекотне і ін.
- М'ясо марала - 2 кілограма
- Бекон - 150 грам
- Вино біле сухе - 3 склянки
- Масло оливкове - 1, 5 склянки
- Чебрець - 3 штуки
- Орегано - 3 штуки
- Кейбер - 3 штуки
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
1
Наріжте дрібно бекон.
2
Філе марала промийте і нашпигуйте шматочками бекону.
3
Приготуйте маринад: в мисці змішайте 1 склянка олії і вино, додайте дрібно нарізане свіже ароматні трави, сіль і чорний перець.
4
М'ясо перекладіть в контейнер, залийте маринадом, закрийте кришкою і залиште в холодильнику на 1 ніч.
5
У формі для запікання нагрійте 1/2 склянки оливкової олії, викладіть м'ясо і запікайте 10 хвилин в духовці, попередньо нагрітій до 220 °.
6
М'ясо залийте маринадом, понизьте температуру духовки до 180 ° і готуйте 40 хвилин, періодично поливаючи м'ясо соком.
7
М'ясо марала готове. Наріжте його скибочками, викладіть на блюдо сервіровки і полийте соусом, утворився при запіканні.